Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

107 gasten online

Zaakwaarnemer Jordy Buijs praatte ook met Panathinaikos; zaakwaarnemer Danny Hoesen bespreekt opties

Met betrekking tot de geruchten rond Jordy Buijs en Danny Hoesen zien we de gebruikelijke taferelen, waarbij zaakwaarnemers weliswaar een rol spelen, maar weinig nieuwswaarde toevoegen aan al bekende info's, en slechts doen voorkomen dat alles nog mogelijk is. Zo zegt Kees Ploegsma Jr., de zaakwaarnemer van Danny Hoesen, tegenover AD.nl dat hij de verschillende opties met Hoesen vandaag doorneemt zodra de ajacied is teruggekeerd van vakantie.

 

UPDATE woensdag 28 mei 2014:

"Transfer Jordy Buijs naar Panathinaikos nabij, of wordt het ADO Den Haag?"

Sander Berends, eindredacteur van ELF Voetbal, zegt op Twitter dat hij gisteren door twee Griekse journalisten is gebeld. Een transfer van Buijs naar Panathinaikos zou volgens de heren dichtbij zijn. Overigens meldt Omroep West dat ADO Den Haag Buijs ziet als vervanger van de naar FSV Frankfurt vertrokken Tom Beugelsdijk. ADO ontkent volgens de omroep dat Buijs al een aanbieding uit de Residentie op zak heeft.

 

Op dit moment gaan wij ervan uit dat Maikel Kieftenbeld bijtekent bij FC Groningen, en dat Buijs toch echt als zijn vervanger werd gezien. Kortom - we denken niet dat Jordy Buijs de Trots van het Noorden zal versterken.

Op dinsdag 27 mei jl. schreven we al het volgende:

 

Jordy Buijs verklaart aan ELF Voetbal dat zijn zaakwaarnemer, Hakim Slimani, vorige week met een delegatie van  Panathinaikos om de tafel zat.

 

Buijs zegt het volgende over de Griekse club, waarvan hij overigens niet eens weet dat deze komend seizoen in de Champions League actief zal zijn: "Er is veel interesse. Dat is alleen maar goed om te horen. Maar de beslissing is niet makkelijk. Panathinaikos is natuurlijk een grote club, met erg veel publiek. Dat avontuur zou me zeker aanspreken. Champions League? Nee, toch niet? Ze zijn toch vierde geëindigd? Ik weet het nog niet. Ik neem nu rustig de tijd. Maar nogmaals, het lijkt me een hartstikke mooie uitdaging.

 

We gaan het de komende dagen allemaal zien. Het lijkt aannemelijk dat FC Groningen Jordy Buijs pas zal contracteren zodra Maikel Kieftenbeld of Eric Botteghin verkocht zijn; tegen deze aanname spreekt echter het feit, of het gerucht, dat Buijs al een voorstel voor een contract heeft aangeboden gekregen.

 

Danny Hoesen zal de knoop doorhakken zodra zijn vakantie erop zit. In het verleden was hij niet gevoelig voor de interesse van FC Utrecht; we kunnen ons niet voorstellen dat een Domstedelijk avontuur nu opeens wél de gedroomde voortzetting van zijn carrière is. Of FC Groningen dat wel is voor deze Limburger kunnen we niet inschatten. FC Groningen en ajax hebben volgens de media al overeenstemming over een transfersom bereikt. Òfwachten!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.