Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

240 gasten online

"Go Ahead Eagles wil Jarchinio Antonia in ruil met andere speler betrekken"

Drie dagen geleden berichtten we in dit artikel over de concrete interesse van FC Groningen in Jarchinio Antonia, en hiervan hoeven we nog altijd niets terug te nemen. Vandaag schrijft VI.nl dat Antonia 'op weg is naar FC Groningen.' Xander Houtkoop (ADO Den Haag) en de huurlingen Erik Falkenburg (NAC Breda), Stephan Andersen (Real Betis), Ridgeciano Haps (AZ) en Doke Schmidt (sc Heerenveen) verlieten de Eagles inmiddels, en het is dan ook niet verwonderlijk dat men te Deventer op zoek is naar vijf à zes basisspelers.

 

Edwin Lugt, voorzitter maar ook verantwoordelijk voor technische zaken, laat het volgende weten: "We hopen in de deal met Jarchinio Antonia een speler ter kunnen betrekken die naar ons komt."

 

UPDATE woensdag 28 mei 2014: "Ook FC Utrecht meldt zich voor Antonia; bij vertrek naar FC Groningen wil GA Eagles Michael de Leeuw"

VI.nl meldt dat ook FC Utrecht zich voor Jarchinio Antonia heeft gemeld, en schrijft: "De rechtsbuiten heeft nog een contract voor één jaar, maar zowel FC Groningen - Antonia sprak al met de noorderlingen - als FC Utrecht heeft zich voor hem gemeld. Als hij naar Groningen gaat, dan wil Go Ahead dat Michael de Leeuw de omgekeerde weg neemt. Wordt het Utrecht, dan geldt hetzelfde voor Michael Zullo."

De selectie van FC Groningen telt diverse spelers die, wat de technische staf betreft, ongetwijfeld verhuurd mogen worden. Over een tijdelijk vertrek van Henk Bos, Tom Hiariej, Michael de Leeuw, Stefan van der Lei, Paco van Moorsel, Género Zeefuik en misschien zelfs Giliano Wijnaldum is wellicht te praten.

 

Gerelateerd artikel:

 

24-05-2014 "FC Groningen staat op punt om Jarchinio Antonia te contracteren"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.