Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

47 gasten online

FC Groningen doet Lorenzo Burnet aanbieding voor nieuw contract en verwacht snel duidelijkheid

Het Dagblad van het Noorden bericht dat FC Groningen vorige week aan Lorenzo Burnet een voorstel voor een nieuw contract heeft gedaan. Burnet heeft het voorstel in beraad, maar Hans Nijland verwacht niet dat een reactie snel op zich laat wachten: "Wij hebben hem vorige week de aanbieding gedaan en verwachten een dezer dagen antwoord." Lorenzo Burnet (23) debuteerde op 6 augustus 2011 voor FC Groningen in de met 1-2 verloren uitwedstrijd bij Roda JC, en droeg in 86 officiële wedstrijden het shirt van de FC.

Hij scoorde daarin drie maal. Met zijn laatste doelpunt bezorgde hij FC Groningen op 7 mei jl. de volle buit in het play-off thuisduel tegen Vitesse.

 

Wat ons betreft dient er zo weinig mogelijk gesleuteld te worden aan de basis van FC Groningen die afgelopen seizoen een fantastische eindspurt kende. Wij zien dan ook veel liever dat de verbintenis van Lorenzo Burnet verlengd wordt, dan dat Martijn van der Laan voor een forse transfersom, naar Groningen wordt gehaald en op een voor hem suboptimale positie moet zien te presteren. Lorenzo Burnet heeft vorig seizoen bovendien van het laatste incident geleerd en vertoont zowaar een smetteloos gedrag.

 

Gerelateerde artikelen:

 

21-05-2014 Verlenging aflopende contracten Maikel Kieftenbeld en Lorenzo Burnet?

25-04-2014 "FC Groningen deed Lorenzo Burnet nog geen aanbod voor nieuw contract"

27-03-2014 "FC Groningen wil aflopende contract Lorenzo Burnet verlengen"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.