Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

146 gasten online

Zweedse pers: "Dino Islamovic naar FC Groningen"

Op 14 mei jl. schreven wij in dit artikel dat Dino Islamovic, de spits die tijdens zijn proefperiode in Groningen een goede indruk achterliet, in de belangstelling stond van een aantal niet met name genoemde clubs, althans volgens de aanvaller zelf. Vandaag meldt het Zweedse Sydsvenskan dat Dino Islamovic "klaar is voor FC Groningen"; het artikel kopt vrij stellig dat hij naar de FC gaat. Het artikel heeft vooralsnog een hoog speculatief gehalte.

Zo wordt o.a. een tweet van hem genoemd waarin hij zegt dat hij onderweg is naar Nederland. Dat klopt inderdaad, maar de bewering dat hij Amsterdam met een bezoekje vereert is voor ons nog niet equivalent met het zetten van een handtekening onder een contract. Desondanks hopen wij dat er uit rook vuur komt.

 

Overigens zou dit dan ook moeten betekenen dat er een speler van FC Groningen vertrekt. Género Zeefuik of Michael de Leeuw lijken de meest voor de hand liggende opties. 

 

Wordt wellicht vervolgd!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.