Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

135 gasten online

"Melbourne informeert naar Nick van der Velden; FC Groningen wimpelt af"

Volgens Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden heeft het Australische Melbourne City FC bij FC Groningen naar Nick van der Velden geïnformeerd. De Trots van het Noorden zou de door John van 't Schip getrainde club echter hebben afgewimpeld. Hans Nijland laat op maandag 23 juni 2014 in het Dagblad van het Noorden weten dat Melbourne niet bereid was een transfersom voor Van der Velden op tafel te leggen.

 

Nijland: "In Australië zijn ze dat niet gewend. Van der Velden is een belangrijke speler van ons. Wij laten hem natuurlijk niet gratis vertrekken. Wij hebben dat ook aan Nick en zijn zaakwaarnemer kenbaar gemaakt."

Melbourne City FC is sinds begin 2014 voor 80% in handen van Manchester City. De overige aandelen zijn in handen van een groep investeerders rond rugbyclub Melbourne Storm. Op 5 juni 2014 werd de naam veranderd in Melbourne City FC, omdat het naamstechnisch gezien iets beter zou passen bij Manchester City.

 

Onlangs maakte David Villa de overstap van Atletico Madrid naar New York City FC; de 32-jarige Spanjaard werd meteen uitgeleend aan zusterclub Melbourne City FC.

 

Het lijkt ons niet dat FC Groningen de handen aan deze schimmige business zou moeten branden, en al helemaal niet als het om sterkhouder Nick van der Velden gaat. Wordt hopelijk niet vervolgd.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.