Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

106 gasten online

"FC Groningen en Go Ahead Eagles in gesprek over verkoop Giliano Wijnaldum"

FC Groningen en Go Ahead Eagles zijn met elkaar in gesprek over een verkoop van Giliano Wijnaldum aan de ploeg uit Deventer. Dit meldt RTV Noord. Wijnaldum werd nog geen jaar geleden door FC Groningen gepresenteerd, en speelde afgelopen seizoen 30 officiële wedstrijden voor de Trots van het Noorden. Zijn contract loopt nog tot medio 2015.

 

Volgens Elwin Baas van RTV Noord is er op dit moment geen concrete interesse in Eric Botteghin, Tjaronn Chery en Filip Kostic.

 

"Van der Laan op dit moment geen reële optie: Cambuur vraagt momenteel te veel"

Op dit moment is Martijn van der Laan van SC Cambuur geen reële optie als mogelijke vervanger van Wijnaldum. RTV Noord citeert Hans Nijland, die laat weten dat Cambuur momenteel te veel vraagt voor de verdediger. Het heeft er alle schijn van dat FC Groningen de hoop om Van der Laan aan de selectie toe te voegen zeker nog niet heeft opgegeven.

Hans Nijland tegenover RTV Noord: "Een eventuele overgang van Wijnaldum naar Deventer staat volledig los van de transfer van Antonia naar ons. Wij zijn met Go Ahead Eagles in gesprek en wellicht komt er eind deze week meer duidelijkheid."

 

Volgens de noordelijke omroep gaat het niet om verhuur van de verdediger, maar om een definitieve overgang. Go Ahead Eagles start a.s. zaterdag met de voorbereiding op het komende seizoen.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..