Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

271 gasten online

"Michael de Leeuw houdt de boot van in hem geïnteresseerd Willem II af"

Volgens het Brabants Dagblad is Willem II geïnteresseerd in Michael de Leeuw. De krant schrijft: "Willem II ziet in de in Goirle geboren en in Tilburg opgegroeide Michael de Leeuw de ideale opvolger van de naar FC Utrecht vertrokken spits Ruud Boymans." Volgens het Brabants Dagblad had technisch manager/trainer Jurgen Streppel al diverse malen contact met de aanvaller.

 

Michael de Leeuw wil echter eerst bekijken of hij bij FC Groningen een basisplaats kan bemachtigen. Als dat niet mocht lukken, dan ziet De Leeuw het in principe wel zitten om bij de promovendus te gaan voetballen, aldus het BD. De transfer window loopt nog tot en met 2 september a.s.

Michael de Leeuw speelde eerder in de jeugdopleiding van Willem II, tot en met het beloftenteam, waarna Willem II hem transfervrij liet vertrekken naar SC Veendam. "Maar je weet nooit in de voetballerij", aldus De Leeuw tegenover het BD. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.