Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

313 gasten online

"VfB Stuttgart meldt zich voor Filip Kostic; Anzhi biedt op Tjaronn Chery"

RTV Noord slingerde vandaag op de vroege ochtend het bericht de wereld in dat het Duitse VfB Stuttgart zich bij FC Groningen voor Filip Kostic heeft gemeld, en dat het Russische Anzhi zelfs al een stap verder heeft: de afgelopen seizoen gedegradeerde, voorheen van de olieroebels bulkende club zou al een bod op Tjaronn Chery hebben gedaan.

 

Koopman Nijland toont zich strijdbaar. Anzhi kreeg een 'njet' om de oren geslingerd, en over het verhaal Stuttgart zegt de algemeen directeur: "Ik ben gebeld door Stuttgart. Ze willen graag met ons het gesprek aan gaan om Kostic naar Duitsland te halen. Ik heb aangegeven dat we niet om tafel hoeven te gaan. Kostic mag niet weg."

Hans Nijland is ook even door VI.nl bevraagd, en verklaart aldaar het volgende: "We zullen echt heel erg ver gaan om deze selectie bij elkaar te houden. We kunnen mooie bedragen tegemoetzien na de transfers van Tim Matavz, Luis Suarez, Dusan Tadic en misschien ook nog Virgil van Dijk. We hoeven dus niet te verkopen. We willen op alle fronten een topseizoen draaien. De kas is goed gevuld." (Dat de Matavz-bonus (€ 580.000, waarvan 18% naar het investeringsfonds vloeit) al lang en breed is geherinvesteerd doordat Martijn van der Laan is aangetrokken blijft voor het gemak onvermeld, maar dit terzijde.)

 

Wat ons betreft vertrekken er geen sterkhouders bij FC Groningen, en zeker niet voordat beide ontmoetingen met Aberdeen zijn afgewerkt. Voor geld is echter alles te koop, Hans Nijland weet dat als geen ander. Het zal tot en met 2 september a.s. hectisch blijven...

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.