Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

220 gasten online

"Peter van der Vlag nieuwe tweede doelman FC Groningen; Stefan van der Lei op huurbasis naar FC Emmen"

Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden meldt dat Peter van der Vlag, de 36-jarige doelman van FC Emmen, door FC Groningen is gecontracteerd, en donderdag al bij de selectie van het Europa League-duel tegen Aberdeen zal zitten. Volgens Niels Dijkhuizen van Radio TV Drenthe betaalt FC Groningen een transfersom aan FC Emmen. Stefan van der Lei, die tot vandaag tweede keeper van FC Groningen was, wordt aan FC Emmen verhuurd, aldus Mennega.

 

FC Groningen bevestigt op dinsdag 15 juli 2014 op de clubsite dat de Trots van het Noorden Peter van der Vlag voor één seizoen heeft aangetrokken, met een optie voor nog een seizoen, en dat Stefan van der Lei komend seizoen aan FC Emmen wordt verhuurd.

Op 22 juni jl. schreven wij in dit artikel al over de wens van FC Groningen om een ruil tussen Peter van der Vlag en Stefan van der Lei te bewerkstelligen. Het Dagblad van het Noorden berichtte toen nog dat Van der Lei liever ervaring wilde opdoen bij een andere Eredivisieclub. Excelsior en FC Dordrecht zouden zich op dat moment al voor hem hebben gemeld. Wij vermoeden echter dat hij daar niet als eerste doelman aan de slag had gekund.
 
Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.