Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

198 gasten online

VfB Stuttgart: "Filip Kostic staat op ons lijstje"; zaakwaarnemer Kostic: "Gesprekken na donderdag hervatten"

Europa League of niet - rond Filip Kostic blijft het onrustig. Het Duitse Bild.de sprak met Jochen Schneider, 'Sportdirektor' van VfB Stuttgart. Schneider gaf toe dat Filip Kostic één van de interessante spelers is die op het lijstje van de Duitse club staan. De zaakwaarnemer van Filip Kostic, de roemruchte Zoran Pavlovic, toont zich bovendien van zijn ongeduldige kant.

 

Ook het Duitse FTBpro schrijft over de interesse van VfB Stuttgart in Filip Kostic, en zegt dat het grootste gedeelte van het transferbudget ad € 15 miljoen dat Stuttgart kan uitgeven, nog te besteden is.

Tegenover Novosti.rs laat Zoran Pavlovic weten dat FC Groningen onrealistische verwachtingen schept door voor Kostic net zoveel te willen ontvangen als FC Twente voor Dusan Tadic toucheerde (de Tukkers ontvangen van Southampton € 14 miljoen inclusief mogelijk te behalen bonussen, red.) Pavlovic bevestigt dat een bod van € 3 miljoen van Sporting op Kostic door FC Groningen is afgewezen. Hij denkt dat VfB Stuttgart een grote stap vooruit voor zijn klant is, en dat de gesprekken tussen FC Groningen en VfB Stuttgart na a.s. donderdag, wanneer de uitwedstrijd bij Aberdeen gespeeld is, voortgezet zullen worden.

 

Filip Kostic heeft zelf natuurlijk ook een stem in het kapittel, al zal deze niet bijster groot zijn, afgaande op de bijzondere wijze waarop hij Club Brugge twee jaar geleden van het ene op het andere moment afzegde ten faveure van FC Groningen. Aan Mozzart Sport laat hij weten dat hij van Groningen houdt, dat de fans van hem houden en dat hij het niet erg zou vinden nog een seizoen voor FC Groningen te spelen. Hij denkt wel dat hij toe is aan een stap vooruit, maar haast heeft hij niet. Hij wil hard blijven werken op de training om bepaalde zaken te verbeteren. Ach - uitlatingen die Pavlovic hem zal hebben ingefluisterd en waar we nieuwstechnisch gezien niet zoveel aan hebben.

 

We zullen zien waar de toekomst van Filip Kostic na 2 september a.s. ligt. Wordt zeker vervolgd.

 

Gerelateerd artikel:

 

12-07-2014 "VfB Stuttgart meldt zich voor Filip Kostic; Anzhi biedt op Tjaronn Chery"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.