Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

55 gasten online

Filip Kostic: "Ik hoop dat Sporting mij nog steeds wil - ik zou graag voor Sporting spelen"

Sinds vorige maand wordt Filip Kostic nadrukkelijk in verband gebracht met het Portugese Sporting. De club waar, net als bij Benfica, de ene na de andere nieuwe aanwinst flopt (Ricky van Wolfswinkel vertrok vorig jaar naar Engeland en Filip Djuricic wordt komend seizoen aan het Duitse Mainz verhuurd) zag twee biedingen op Filip Kostic door FC Groningen verworpen, maar als het aan Kostic ligt is het nu niet einde oefening.

Tegenover het Portugese A Bola spreekt hij de hoop uit dat Sporting nog niet is afgehaakt en een derde bod zal uitbrengen. "Ik zou graag voor Sporting spelen", zo zegt hij, kort voor de return van FC Groningen tegen Aberdeen FC.

 

Een andere Portugese site, Renascença, heeft het bericht overgenomen en voegt toe dat er vrijdag, de dag na de wedstrijd tegen Aberdeen, meer nieuws over de transfer zal volgen. Wij denken dat dit laatste wat al te opportunistisch is gesteld (met name Kostic zelf denkt dat er vrijdag meer te melden zal zijn, zo blijkt uit het artikel), maar het zou ons niet verbazen als er binnenkort wel weer tussen FC Groningen en Sporting gepraat zal worden.

 

Filip Kostic komt ook in deze krant aan het woorden en zegt dat hij van mening is dat FC Groningen teveel geld voor hem vraagt. Hij zegt echter te hopen dat FC Groningen hem laat gaan. "Sporting is een grote club en een overgang zou een goede vervolgstap voor minn carrière zijn, ook al door de mogelijkheid om Champions League te spelen."

 

In hoeverre Filip Kostic, bepaald geen talenwonder, dit zelf heeft verklaard, of dat het de woorden van zijn illustere zaakwaarnemer Zoran Pavlovic zijn - wie zal het zeggen? Wij wachten af!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.