Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

81 gasten online

Portugese pers overtuigd van komst Filip Kostic naar Sporting: "binnenkort derde bod"

De afgelopen donderdag tegen Aberdeen geïrriteerd en verongelijkt spelende Filip Kostic was één van de slechtste spelers aan de kant van FC Groningen, maar de Portugese pers is overtuigd dat hij binnenkort de overstap naar Sporting gaat maken, ook al zijn de berichten nog wel wat speculatief. Record.pt meldt dat Kostic de clubleiding heeft verzocht om de transfer doorgang te laten vinden.

 

Een overgang naar de ploeg, die groepsfase Champions League speelt, zou naar zijn idee nl. goed zijn voor zijn carrière. Hij zou Sporting zelfs al gezegd hebben dat het niet moeilijk is om met hemzelf tot een persoonlijk akkoord te komen.

 

"VfB Stuttgart wil max. € 4 miljoen voor Kostic betalen; FC Groningen verlangt € 6 miljoen"

Ook in de Duitse pers blijft het rond Filip Kostic onrustig. Volgens Stuttgarter Nachrichten wil VfB Stuttgart niet meer dan € 4 miljoen voor Filip Kostic op tafel leggen, terwijl FC Groningen een bedrag van € 6 miljoen zou verlangen. De site schtijft dat Kostic graag voor VfB zou willen uitkomen.

Terug naar de berichten uit Portugal. Correio da Manhã denkt dat het mogelijk is dat Sporting en FC Groningen tot een akkoord kunnen komen, al zal het een kwestie van geduld zijn. De transferprijs zal niet onder de € 5 miljoen liggen, zo bericht deze krant, maar de kansen op een overgang zouden door de uitschakeling van de FC in de Europa League zijn gestegen. De opmerking dat Stuttgart de pogingen om Kostic in te lijven heeft gestaakt (Kostic zou voor Sporting willen spelen) doen overigens toch wat afbreuk aan de geloofwaardigheid van dit artikel.

 

Camarote Leonino tenslotte meldt, afgaande op berichten in de pers, dat Sporting binnenkort een derde bod op Filip Kostic zal plaatsen.

 

Wij kunnen ons niet voorstellen dat de geruchten rond een overgang van Filip Kostic naar Sporting, VfB Stuttgart of wellicht een andere club de komende tijd zullen verstommen. Er is tot 2 september 2014, 23:59 uur, nog veel mogelijk. Natuurlijk, het zal nooit helemaal duidelijk zijn wat de invloed van Kostics illustere zaakwaarnemer Zoran Pavlovic, is, maar het feit dat Kostic in 2012 via een raadselachtige manoeuvre FC Groningen verkoos boven Club Brugge doet vrezen dat we ook nu nergens van op hoeven te kijken. Het draait nl. niet om clubliefde maar uitsluitend om geld.

 

Ook met betrekking tot Tjaronn Chery en Eric Botteghin kon het de komende maand wel eens niet rustig blijven. Het zal zaak zijn om bij een vertrek van één of meerdere sterkhouders tijdig passende vervangers te contracteren.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.