Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

95 gasten online

"FC Groningen slaat tweede bod van VfB Stuttgart op Filip Kostic af"

RTV Noord meldt zojuist dat FC Groningen een tweede bod van VfB Stuttgart op Filip Kostic heeft afgewezen. De omroep schrijft: "Nijland en Veldmate spraken op dinsdag en woensdag in Duitsland met Fredi Bobic, de technisch manager van VfB Stuttgart. Hans Nijland wil niet zeggen of het bod van de Duitsers in de buurt komt van de vijf miljoen euro die door Sporting Lissabon op tafel is gelegd voor Kostic, maar hij gaf wel aan dat de club alleen nog wil praten bij een extreem bod."

Fredi Bobic is Vorstandsmitglied (lid van de Raad van Bestuur) van VfB Stuttgart; Sportdirektor is Jochen Schneider.

 

Hans Nijland wil niet zeggen wat hij onder extreem verstaat: "Laat dat maar aan de directie van FC Groningen over. Ik vind het naar de clubs die al geboden hebben niet chic om nu bedragen te noemen."

 

RTV Noord vervolgt: "Nijland heeft woensdagmiddag ook gesproken met Filip Kostic. Tijdens dat gesprek heeft hij de Servische vleugelaanvaller duidelijk gemaakt dat hij zich dit seizoen op FC Groningen moet richten. Kostic reageerde volgens hem enigszins teleurgesteld, maar gaf ook aan dat hij het standpunt van de club begrijpt en gebrand is op een goed seizoen in de Euroborg.


FC Groningen heeft wat betreft een transfer van Filip Kostic alleen nog gesproken met Stuttgart. Met Sporting Lissabon heeft de club niet om tafel gezeten om te onderhandelen, benadrukt Hans Nijland. Sporting heeft zich na afgelopen week ook niet weer gemeld voor de aanvaller van de FC."

 

Eerder vandaag schreven wij ook al in dit artikel dat het de voorkeur van FC Groningen heeft om Filip Kostic ook het komende seizoen voor FC Groningen te behouden; hij zou zich verder kunnen ontwikkelen en na afloop van het komende seizoen naar een Europese topclub kunnen vertrekken. Wij hopen dat Filip Kostic goed met de nu ontstane situatie zal kunnen omgaan. Zijn spel van de beide wedstrijden tegen Aberdeen geeft wat dat betreft weinig hoop. Het feit dat de clubleiding van FC Groningen er alles aan doet om de selectie, die in de tweede seizoenshelft van de vorige jaargang zo succesvol was, bij elkaar te houden is wél hoopgevend.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.