Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

234 gasten online

"VfB Stuttgart heeft hoop op Filip Kostic nog niet opgegeven"

Zolang het Duitse Stuttgart er nog niet in is geslaagd de selectie te versterken en het nog geen 2 september 23:59 uur is, tot die tijd kunnen we geruchten over belangstelling voor spelers van FC Groningen (met name Filip Kostic) verwachten. Volgens het Duitse Bild heeft de club van trainer Armin Veh biedingen uitgebracht op Filip Kostic en op Marco Fabián (een 25-jarige Mexicaan van C.D. Guadalajara die aan Cruz Azul is verhuurd).

 

Beide offertes zouden € 4 à € 5 miljoen bedragen. Dat de clubs van beide spelers deze biedingen van tafel hebben geveegd wordt in het Duitse artikel niet vermeld - sterker nog, volgens Bild is het het wachten op een akkoord van de clubs. Fredi Bobic, lid van de Raad van Commissarissen van VfB, zegt dat het snel kan gaan, "maar het kan ook nog wel een paar dagen duren."

 

Fredi Bobic: "Wij hebben met FC Groningen over Filip Kostic gesprekken gevoerd, en die worden voortgezet"

Fredi Bobic uit de Raad van Commissarissen van VfB Stuttgart heeft de vraag van SPOX of Filip Kostic komt als volgt beantwoord: "Wij hebben gesprekken gevoerd, en die worden ook voortgezet. Wanneer de beslissing valt is open."

 

Reportage FC Groningen TV, vrijdag 1 augustus 2014:

 

Mochten beide spelers alsnog gehaald kunnen worden, dan zal VfB Stuttgart een keuze moeten maken tussen de meer ervaren Fabían en de voor de toekomst veelbelovende Kostic, aldus Bild; mochten beide spelers niet losgeweekt kunnen worden, dan is er volgens Bild nog een derde alternatief, waarvan de naam nog nergens is opgedoken. 

 

Volgens Hans Nijland heeft het pas zin om weer met elkaar te gaan praten bij  een 'extreem' bod, maar we denken dat een bieding die richting € 6 miljoen gaat zeker hoog genoeg zal zijn om opnieuw met Stuttgart aan tafel te schuiven, anders zouden Nijland, Veldmate, Bobic en Schneider eerder deze week ook niet twee dagen met elkaar hebben doorgebracht.

 

Op een forum van VfB wordt geschreven dat de bieding van VfB op Marco Fabián € 4 miljoen bedroeg (dat zou betekenen dat de club op Filip Kostic ca. € 5 miljoen zou hebben geboden, een bedrag dat al eerder de ronde deed); hij zou als zijnde goedkoper dan Filip Kostic worden ingeschat. Fabián zou voor VfB echter tweede keus zijn - Filip Kostic zou de voorkeur hebben. De club van Fabían zou nu € 6 miljoen willen hebben, 'en daarmee even duur zijn als Filip Kostic', zo wordt geschreven.

 

Het boek 'Kostic - Stuttgart' kan ongetwijfeld nog niet worden dichtgeslagen!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.