Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

93 gasten online

"Feyenoord haakt af in strijd om Hans Hateboer; momenteel geen concrete belangstelling voor Tjaronn Chery"

In een artikel over Filip Kostic, wiens management Hans Nijland vandaag in de papieren editie van Voetbal International van 'drammen tot aan het agressieve toe' beschuldigt, komen ook andere spelers aan bod. VI schrijft dat de momenteel geblesseerde Hans Hateboer serieus in beeld was bij Feyenoord, maar dat de Rotterdammers zijn afgehaakt.

 

"Género Zeefuik nog steeds hoog op verlanglijstje van Willem II"

Voetbal International schrijft ook dat Género Zeefuik nog altijd hoog op het verlanglijstje van Willem II staat, maar dat de promovendus uit Tilburg van mening is dat FC Groningen een te hoge huursom verlangt. Willem II heeft overigens een nieuwe hoofdsponsor gestrikt: bedrijfskledingfirma Tricorp.

Hans Nijland komt ook over Tjaronn Chery aan het woord. "Na biedingen uit China en Saoedi-Arabië is het rustig geworden rondom Tjaronn. Iets wat ik eigenlijk niet begrijp. Die jongen kan in elke Eredivisieploeg moeiteloos mee. Sterker nog, ik vind Chery op dit moment Nederlands elftal-waardig. Maar wie ben ik? Ik ga hier over de reclameborden... Toch denk ik dat Tjaronn niet zal misstaaan in de Nederlandse top. We kunnen niet uitsluiten dat de interesse opnieuw op gang komt",  aldus de algemeen directeur, die bijna lijkt te hopen ook over Tjaronn Chery snel onderhandelingsgesprekken te mogen voeren.

 

Verder laat Hans Nijland zich negatief uit over het management van Filip Kostic, zoals hij dit afgelopen weekend voor de microfoon van RTV Noord ook al deed. Wij kunnen hier echter smakelijk om lachen. Filip Kostic werd in 2012 voor de neus van Club Brugge weggekaapt, en FC Groningen betaalde aan Zoran Pavlovic, de zaakwaarnemer van Filip Kostic, de in relatie tot de transfersom (€ 700.000) onwaarschijnlijke fee van € 550.000. Uiterlijk op dat moment moet duidelijk zijn geworden met wat voor vlees de FC het met betrekking tot Pavlovic in de kuip heeft. Dat Pavlovic zijn klant twee jaar later opnieuw wil transfereren, ten faveure van zijn eigen portemonnee, viel te verwachten, en ook de manier waarop dit soort geforceerde koehandel plaatsvindt was van tevoren te voorspellen. Het laatste woord over een mogelijke transfer van Filip Kostic zal zeker nog niet zijn gesproken!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.