Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

89 gasten online

Servische pers: "Filip Kostic op weg naar VfB Stuttgart; transfersom € 7 à 8 miljoen"

Het Servische Sumadija meldt vanavond in een vrij beknopt artikel dat Filip Kostic op weg zou zijn naar Stuttgart. Het is de verwachting dat hij in Stuttgart een contract ondertekent, aldus het bericht; de transfersom zou tussen € 7 en 8 miljoen bedragen. Het artikel sluit af met 'Srećno Filipe!', wat zoveel betekent als 'Veel succes Filip!' Het artikel is geplaatst in de rubriek Kragujevac, de geboorteplaats van Filip Kostic.

 

Het Servische Sportske.net bericht eveneens over de op handen staande transfsr van Filip Kostic naar VfB, voor een transferbedrag van € 7 à 8 miljoen. Aan Filips vorige club, FK Radnicki 1923, dient 10% van het meerdere boven € 700.000 (het deel van de totale transfersom ad € 1,25 miljoen dat FC Groningen aan Radnicki overmaakte) te worden verstrekt. Sportske.net gaat ervan uit dat de deal de komende dagen zijn definitieve beslag krijgt.

 

Mocht bovenstaande kloppen, dan zijn we benieuwd of FC Groningen erin slaagt Darko Lazovic als vervanger van Filip Kostic aan te trekken, zie ons artikel van 21 juli jl. De Servische pers zit er echter ook wel eens naast. Zo haalde Mozzart Sport vandaag Sporting en VfB Stuttgart door elkaar als zijnde de partij die € 5 miljoen plus € 1 miljoen op Kostic had geboden.

Deze foto zette Filip Kostic vandaag tegen het einde van de middag op zijn Facebook en Instagram. In het bewolkte Nederland is deze foto vandaag niet genomen

 

Wordt ongetwijfeld snel vervolgd. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.