Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

299 gasten online

Hans Nijland: "Komst Bryan Linssen momenteel niet aan de orde; wij zoeken vervanger voor Filip Kostic in buitenland"

Stand van zaken woemnsdag 13 augustus 2013:

Hans Nijland kwam gistermiddag in de RTV Noord-radiouitzending van 'Altijd wat anders' aan het woord. Hij ging in op de invulling van de door het vertrek van Filip Kostic vacante positie van vleugelaanvaller. Afgaande op zijn woorden hoeven we voorlopig niet op de komst van Bryan Linssen van Heracles Almelo te rekenen. Nijland: "Ik begrijp dat mensen denken dat wij nu proberen Linssen te gaan halen, maar dit is momenteel niet het geval.

 

Wij kijken in eerste instantie in het buitenland naar een vervanger voor Kostic."

 

Afgaande op Nijlands uitlatingen is het niet waarschijnlijk dat er vóór komend weekeinde al een vervanger voor Filip Kostic wordt aangetrokken. Dit kán los staan van het feit dat FC Groningen zondag tegen Heracles speelt.

 

UPDATE donderdag 14 augustus 2014: "FC Groningen meldt zich voor Bryan Linssen; Heracles wil pas na wedstrijd van zondag met FC Groningen praten"

Vandaag meldt De Telegraaf dat FC Groningen zich bij Heracles Almelo voor Bryan Linssen heeft gemeld. Met het oog op komende zondag houdt Heracles de boot echter af: "Elke speler bij ons is te koop, maar we gaan niet praten over een transfer als we later in de week tegen die club spelen. Dat creëert alleen maar onrust. We hebben FC Groningen gezegd dat we pas na de onderlinge wedstrijd van zondag willen praten", aldus voorzitter Jan Smit.

 

Tubantia: "Heracles Almelo wil € 3 à 4 miljoen voor Bryan Linssen hebben"

Tubantia schrijft op donderdag 14 augustus 2014 dat FC Groningen en Heracles Almelo mogelijk volgende week over een mogelijke transfer van Bryan Linssen naar Groningen zullen onderhandelen. De krant verwacht dat Heracles maar liefst € 3 à 4 miljoen voor de aanvaller, die nog een contract tot medio 2016 heeft, wil ontvangen. Tubantia vult aan: "Voorzitter Jan Smit benadrukt nog maar eens dat elke speler te koop is en dat Heracles, met de relatief bescheiden salarissen, gewend is aan een situatie waarin spelers elders veel meer kunnen verdienen en dus vaak niet te houden zijn voor de club."

 

Hans Nijland: "Absoluut geen sprake van een ruildeal met Michael de Leeuw"

Inmiddels heeft RTV Noord navraag gedaan bij Hans Nijland, die eerder nog aangaf in het buitenland naar een vervanger voor Kostic te zoeken. Nijland antwoordt creatief als volgt: "Ik ga er inhoudelijk niet op in, maar in deze periode veranderen lijstjes dagelijks. Wij gaan niet op namen in. Dus ik ga niet zeggen of wij contact hebben gezocht met Heracles Almelo. Wel wil ik heel duidelijk zijn dat er van een eventuele ruildeal met Michael de Leeuw absoluut geen sprake is."

 

Ook deze laatste uitlating kan morgen al weer heel anders komen te liggen...

Op woensdag 13 augustus jl. schreven we al het volgende:

 

De komende weken zal duidelijk worden in welke hoek we de vervanging van Filip Kostic moeten zoeken. Wij vermoeden juist wel dat de vervanger in Nederland gezocht moet worden, de overtuigende afwijkende richtingsduiding van Hans Nijland ten spijt. Of dit de ongetwijfeld prijzige Linssen is of een andere, mogelijk minder ervaren, dribbelaar zal de toekomst uitwijzen. RTV Noord schrijft veelbetekend:

 

"Directeur Hans Nijland van FC Groningen viel dinsdagmiddag op Radio Noord in 'Altijd wat Anders' op door zijn parate kennis over Linssen. Op een vraag van een luisteraar wist Nijland direct te vertellen dat de linksbuiten vorig seizoen elf keer wist te scoren."

 

Bryan Linssen (23) werd op 8 oktober 1990 in het Limburgse Neeritter geboren en heeft in Almelo nog een contract tot medio 2016. Hij speelt sinds 1 juli 2013 bij de Tukkers.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.