Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

135 gasten online

"Turkse Samsunspor wil Género Zeefuik; morgen delegatie in Euroborg"

Volgens het Turkse Haber Gazetesi is Samsunspor geïnteresseerd in Género Zeefuik. Ümit Gürsoy, manager van de club, is morgen in de Euroborg aanwezig bij de wedstrijd FC Groningen - Heracles Almelo, aldus het artikel. Onderhandelingen met Hans Nijland zouden inmiddels al worden gevoerd. O.a. Samsun Medya Haber heeft het bericht overgenomen.

 

Hans Nijland ontkent interesse van Samsunspor in Género Zeefuik niet

Hans Nijland, die op zondag 17 augustus 2014 te gast was bij het FOX Sports-programma De tafel van Kees, heeft niet ontkend dat het Turkse Samsunspor belangstelling heeft voor Género Zeefuik. "Maar Género moet zelf ook willen", zo vulde de algemeen directeur van FC Groningen aan.

Op zaterdag 16 augustus jl. schreven wij al het volgende:

 

Wij hebben het bericht geprobeerd te verifiëren, en weten inmiddels dat Samsunspor enige tijd geleden naar Zeefuik heeft geïnformeerd. Dit dateert echter alweer van enige tijd geleden, en daarna bleef het stil. We zullen dus moeten afwachten in hoeverre de interesse van Samsunspor echt concreet is.

 

Samsunspor komt uit in de 1. Lig, het op één na hoogste Turkse niveau. Afgelopen seizoen eindigde het daarin op een vijfde plaats.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.