Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

129 gasten online

Bryan Linssen: "FC Groningen heeft contact met mijn zaakwaarnemer gehad; FC Groningen zou een mooie stap zijn"

Stand van zaken zondag 17 augustus 2014:

Bryan Linssen heeft vanavond na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen toegegeven dat de Trots van het Noorden contact heeft gehad met zijn zaakwaarnemer. Met de woorden "Verder hou ik me er niet mee bezig" liet hij ongetwijfeld niet het achterste van zijn tong zien. Wel vertelde hij een overgang naar FC Groningen als een mooie stap te zien. "FC Groningen is een mooie club", aldus Linssen voor de camera's van FOX Sports.

 

UPDATE maandag 18 augustus 2014: Henk Veldmate: "Wij gaan Bryan Linssen niet kopen"

RTV Noord en Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden melden dat Bryan Linssen niet naar FC Groningen komt. Technisch manager Henk Veldmate tegenover RTV Noord: "'Het klopt dat wij voor het weekend geinformeerd hebben naar Linssen. Wij hebben niet aan de onderhandelingstafel gezeten, alleen geïnformeerd. Ik wil niet in detail treden waarom wij hem niet gaan kopen."

 

Strikt genomen laat de uitleg van Henk Veldmate de mogelijkheid open dat Linssen op huurbasis naar Groningen verkast, maar het heeft er toch alle schijn van dat FC Groningen op zoek gaat naar een andere opvolger van Filip Kostic.

 

Hans Nijland komt tegenover het Dagblad van het Noorden aan het woord en zegt over het niet-doorgaan van de eventuele komst van Linssen: "Dat heeft niks te maken met de wedstrijd van gisteren, want dat zou wel heel opportunistisch zijn. Waarom wij onze interesse niet doorzetten? Zoiets heeft altijd met prijs-kwaliteit te maken. Maar voor de goede orde, wij zijn nooit serieus in onderhandeling geweest met Heracles. Wij hebben meer opties en daar richten wij ons nu op."

Op zondag 17 augustus 2014 schreven wij al het volgende:

 

RTV Noord vult aan: "Trainer Erwin van der Looi laat tegen RTV Noord niet veel los over de Groninger interesse in Linssen, maar ontkennen doet hij ook niet: 'We hebben een lijstje met een aantal spelers en daar hoeven we niet over te liegen dat Linssen daarop staat.' Hoe hoog de vleugelaanvaller op dit lijstje staat, liet Van der Looi nog even in het midden."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.