Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

108 gasten online

"Michael de Leeuw belangrijkste kandidaat FC Utrecht bij vertrek Toornstra"

Het volgende bericht viel helaas te verwachten. Volgens Sander de Vries, die o.a. voor AD Sportwereld schrijft, wordt Michael de Leeuw door FC Utrecht als de belangrijkste kandidaat beschouwd om Jens Toornstra op te volgen, mocht laatstgenoemde naar Feyenoord verkassen. Erwin van de Looi gaf zondag nog aan De Leeuw helemaal niet kwijt te willen, maar de supersub (twee invalbeurten, twee doelpunten) heeft moeite met zijn huidige rol en wil graag in de basis starten.

 

"FC Groningen wil Michael de Leeuw niet verkopen en zegt 'nee' tegen FC Utrecht"

Volgens FOX Sports heeft FC Utrecht zich inmiddels officieel gemeld voor Michael de Leeuw. Hans Nijland: "Het klopt dat ze hem graag willen overnemen en dat opnieuw hebben laten weten. Maar Michael is belangrijk voor ons. We willen hem behouden. Daarom hebben we geen bedrag genoemd en Utrecht 'nee' laten horen.''

 

"FC Groningen gaat opnieuw in gesprek met Michael de Leeuw"

Hans Nijland vult aan: "Wij hebben begrip voor de situatie van Michael. Maar hij scoort en wij zitten na de transfer van Filip Kostic niet ruim in onze aanvallende opties. We kunnen zijn vertrek niet zomaar opvangen. We gaan weer met hem in gesprek hierover."

 

Nijland weet echter als geen ander dat elke speler te koop is, en ook Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht, heeft de hoop nog niet opgegeven: "We schakelen daarom nu door. We voeren over meerdere spelers gesprekken, Michael is er daar één van. Is ja, want helemaal uit het hoofd zetten, doen we hem nog niet. Wij vinden Michael al heel lang een interessante speler voor FC Utrecht.''

 

"Michael de Leeuw staat ook op lijstje van AZ"

Volgens FOX Sports staat Michael de Leeuw ook op het lijstje van AZ. De Alkmaarders hebben van ADO Den Haag te horen gekregen dat Mike van Duinen de Residentie niet mag verlaten, en kijken daarom verder. Earnest Stewart, technisch directeur van AZ: "Wij hebben al anderhalve week geen contact meer met ADO over Mike. De status is sindsdien hetzelfde: zij willen hem niet kwijt en we komen niet nader tot elkaar. Dan wordt het tijd om door te schakelen." AZ zou € 1,5 miljoen op Van Duinen, die - net als Michael de Leeuw - nog een contract tot medio 2016 heeft, hebben geboden.

 

Het lijkt echter niet aannemelijk dat De Leeuw bij AZ wél op een basisplaats kan rekenen.

Wij hopen niet alleen dat de onmisbare sterkhouders Eric Botteghin en Tjaronn Chery voor FC Groningen behouden blijven, maar zien ook Michael de Leeuw heel graag blijven.

 

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.