Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

70 gasten online

"FC Groningen en Samsunspor akkoord over transfer Género Zeefuik; vandaag gesprek met spits"

Volgens het Turkse Haber Gazetesi hebben FC Groningen en Samsunspor een akkoord bereikt over een overgang van Género Zeefuik naar de Turkse club. Afgelopen zondag hebben de directeuren van beide clubs, Hans Nijland en Ümit Gürsoy, gesproken over de voorwaarden onder welke de spits van club zou kunnen wisselen; hierover zou een akkoord zijn bereikt.

 

Inmiddels heeft RTV Noord met Hans Nijland over de actuele status rond de interesse van Samsunspor in Género Zeefuik gesproken. Nijland: "Wij komen er wel uit met Samsunspor. Zeefuik moet nog laten weten of hij open staat voor een transfer naar Samsunspor."

Eerder vandaag schreven we al het volgende:

 

Gürsoy hoopt vandaag met Género Zeefuik zelf te kunnen spreken over diens persoonlijke wensen. Vorige week is de schoonmoeder van Género overleden; daarom kon er niet eerder met Zeefuik worden gesproken.

 

Mochten Zeefuik en Gürsoy ook tot een akkoord komen, dan is het de verwachting dat Género Zeefuik binnen een paar dagen in Samsun zal arriveren, zo schrijft de krant.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.