Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

169 gasten online

Erwin van de Looi over uitgebrachte bod op Bryan Linssen: "We zijn afgehaakt om het bedrag dat we moesten betalen"

Zowel Erwin van de Looi als Nico-Jan Hoogma, directeur van Heracles Almelo, komen vandaag in de papieren editie van Voetbal International over Bryan Linssen aan het woord. Volgens Hoogma heeft FC Groningen wel degelijk een bod op Linssen uitgebracht: "FC Groningen heeft een eerste bod op Bryan gedaan en dat hebben wij direct afgewezen. Sindsdien is het stil. We zitten op een dood spoor." Hoogma spreekt de verwachting uit dat Bryan Linssen niet op korte termijn wordt verkocht.

Volgens VI wil Heracles een vergoedingssom van meerdere miljoen euro's ontvangen om het nog tot medio 2016 lopende contract van Linssen door de versnipperaar te halen.

 

Erwin van de Looi wordt eveneens bevraagd over de stand van zaken van deze transfer window. "Ik zal blij zijn als het september is. Met name voor Tjaronn Chery is al veel belangstelling geweest. We proberen nog wel een vervanger te vinden voor Filip Kostic, maar dat wordt waarschijnlijk niet Bryan Linssen. Hij stond zeker op ons lijstje en het is een hele interessante voetballer. We hebben ook wel wat geld te besteden, maar we zullen geen gekke dingen doen. Nu zijn we afgehaakt om het bedrag dat we moesten betalen.

 

Het zou ons verbazen als er nog een vervolg komt op de kennelijk afgebroken gesprekken tussen FC Groningen en Heracles Almelo. Als het verschil tussen vraag en aanbod echt te groot is, dan kun je de aandacht o.i. maar beter verleggen. Afgaande op de geruchten rond bv. Simon Tibbling en de bekeken aanvaller van Sparta Rotterdam is FC Groningen daar druk mee bezig.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.