Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

219 gasten online

"Samsunspor breekt onderhandelingen af; Género Zeefuik traint morgen op proef mee met Adana Demirspor"

De geruchten met betrekking tot Género Zeefuik beginnen warrige vormen aan te nemen. FC Groningen en Samsunspor zouden er met elkaar wel uitkomen, zoveel was zeker; het wachten was op een persoonlijk akkoord van Género met Samsunspor. Plotsklaps wordt Género echter ook met twee Engelse Championship-clubs in verband gebracht, Fulham en Watford, zie ons eerdere artikel.

Vanuit Turkije bereikt ons zojuist het speculatieve gerucht dat Samsunspor de onderhandelingen met Género Zeefuik heeft stopgezet omdat de club met Zeefuik geen overeenstemming kon bereiken; volgens ADShaber traint Género morgen op proef mee met Adana Demirspor. Deze club komt net als Samsunspor uit in de 1. Lig, het op één na hoogste Turkse niveau. Adana Demirspor eindigde daarin afgelopen seizoen als 13e.

 

De situatie lijkt een beetje op die van eerder deze zomer. Género Zeefuik vertrok naar Oostenrijk om bij Wolfsberger AC op proef mee te trainen, maar vervoegde zich, ook tot verrassing van FC Groningen zelf, bij een andere Oostenrijkse club, SV Grödig.

 

Het wordt wat ons betreft de hoogste tijd dat er duidelijkheid komt over de situatie rond Género Zeefuik. Eén ding is duidelijk: bij FC Groningen, waar hij nog tot medio 2016 onder contract staat, heeft hij geen toekomst. Erwin van de Looi liet vorige week zaterdag in een interview met het Dagblad van het Noorden doorschemeren dat Género niet alleen Danny Hoesen en Dino Islamovic, maar ook de beide aanvallers van Jong FC Groningen, Arjen Hagenauw en Jafar Arias, vóór zich moet dulden.

 

De Nederlandse transfer window loopt nog tot 2 september 2014; die van Turkije eindigt een etmaal eerder. Òfwachten!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.