Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

141 gasten online

Bosse Andersson, 'sportchef' van Djurgårdens IF: "Wij verkopen Simon Tibbling deze zomer niet"

Bosse Andersson, de 'sportchef' van het Zweedse Djurgårdens IF, heeft in een interview met Björn Johnson van SvenskaFans aangegeven dat Simon Tibbling deze transfer window niet verkocht zal worden, "dat beloof ik", zo voegt hij toe. Hij zegt wel met een delegatie van FC Groningen gesproken te hebben, en niet te kunnen zeggen wat er in de volgende transfer window, die van januari 2015, gebeurt. "Maar deze zomer vertrekt hij hier niet."

 

Zaakwaarnemer Patrick Mörk: "Simon Tibbling staat open voor een vertrek"

 

Lees onderaan het artikel wat Patrick Mörk, de zaakwaarnemer van Simon Tibbling, te melden heeft.

De vraag of Simon Tibbling net zoveel waard is als Robin Quaison, die voor 20 miljoen Zweedse kronen (€ 2,2 miljoen) van AIK naar Palermo vertrok, beantwoordt Bosse Andersson met: "Wij waarderen hem erg hoog."

 

Daniel Kristoffersson van Expressen heeft eveneens een gesprek gehad met Bosse Andersson, die ook in dat interview aangaf dat Tibbling deze zomer niet verkocht zal worden, maar eventueel wel in januari (1, 2). 

 

Zaakwaarnemer Patrick Mörk: "Simon Tibbling staat open voor een vertrek"

Patrick Mörk, de zaakwaarnemer van Simon Tibbling, komt in een vraaggesprek met Expressen aan het woord. Mörk zegt dat Tibbling absoluut open staat voor een transfer: Tibbling is van mening dat de tijd rijp is voor een vertrek naar het buitenland. Eerst moeten de clubs er echter uitkomen, en volgens Mörk heeft Djurgården nog geen akkoord met een andere club bereikt. Volgens Mörk is er concrete interesse in Tibbling, maar namen van clubs wil hij niet noemen.

 

Bij Djurgården vertrokken eerder al Daniel Amartey (FC Kopenhagen) en Erton Fejzullahu (verhuurd aan het Chinese Beijing FC); vandaag werd Aleksandar Prijovic aan het Turkse Boluspor verkocht.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.