Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

111 gasten online

"FC Groningen informeert naar Terell Ondaan; vraagprijs te hoog"

FC Groningen lijk na Bryan Linssen en Alireza Jahanbakhsh ook Terell Ondaan vanwege financiële obstakels van het verlanglijstje te kunnen schrappen. Wim Masker schrijft vandaag in de Groninger Gezinsbode dat FC Groningen onlangs naar de bijna 21-jarige aanvaller informeerde. De vraagprijs van Willem II zou voor FC Groningen echter te hoog liggen. Ondaan, die pas één seizoen bij Willem II speelt en contractueel nog vastligt tot medio 2016, heeft een gelimiteerde transfersom in zijn contract ter grootte van naar verluidt € 1,5 miljoen. Deze limiet is echter niet van kracht in de laatste week van elke transfer window, aldus De Gelderlander.

 

"Alireza Jahanbakhsh vermoedelijk naar sc Heerenveen"

Volgens Martin Reza Babry van Persian Football ziet het ernaar uit dat Alireza Jahanbakhsh vermoedelijk terugkeert naar de Eredivisie, en dat een overgang naar sc Heerenveen het meest waarschijnlijk is. Het Iraanse Varzesh maakt eveneens melding van de op handen staande overgang van Jahanbakhsh naar de Eredivisie die vandaag of morgen bekend wordt gemaakt, en spreekt van een transfersom van € 2 miljoen. Naar welke club de aanvaller gaat wordt niet genoemd, maar het tranferbedrag doet niet vermoeden dat het om FC Groningen gaat.

 

Uitgesloten is dit echter ook weer niet, aangezien Hans Nijland tegenover RTV Noord aangeeft dat de FC mogelijk nog een fors bedrag in deze zomer uitgeeft: "Onze prioriteit ligt nog altijd eerst bij een linksbuiten. Als wij bijvoorbeeld deze week nog flink in de buidel moeten tasten voor een nieuwe aanwinst dan is er simpelweg minder geld beschikbaar om bijvoorbeeld Tibbling in de winter naar Groningen te halen. Daarom hebben wij ook niets afgesproken met Djurgardens om later opnieuw om tafel te gaan."

De Gelderlander licht de constructie inzake Terell Ondaan als volgt toe: 

 

"Dat houdt in dat Willem II vanaf dinsdag 26 augustus tot het sluiten van de transferwindow zelf de vraagprijs mag bepalen voor de aanvaller. De Tilburgse club heeft deze clausule laten inbouwen omdat zo de kans kleiner is dat de speler vlak voor het sluiten van de transfermarkt vertrekt en er dan (te) weinig tijd is om een goede vervanger te halen."

 

Vandaag werd bekend dat Willem II Samuel Armenteros van Anderlecht huurt en daarmee de gewenste centrumaanvaller binnen heeft. De club zal o.i. echter niet genegen zijn Terell Ondaan te laten gaan.

 

Terell Ondaan werd op 9 september 1993 in Amsterdam geboren en speelde in de jeugd van o.a. Haarlem, ajax en AZ. Hij vertrok medio 2013 naar Telstar, waar hij een amateurcontract had. Om die reden kon hij kort daarna transfervrij de overstap maken naar Willem II, waar hij afgelopen seizoen een prima jaar draaide

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.