Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

112 gasten online

"FC Groningen geïnteresseerd in Mike van Duinen; ADO wil niet verkopen"

Terwijl Hans Nijland tegenover Wim Masker van de Groninger Gezinsbode meldt dat er deze transfer window (die nog tot en met a.s. maandag even voor middernacht loopt) niemand meer bij komt, schrijft Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden dat FC Groningen Mike van Duinen (22) van ADO Den Haag graag naar Groningen had gehaald. Volgens Nijland wil ADO Den Haag de aanvaller echter niet verkopen. Het zou ons niet verbazen als de maandag tocht nog wat transferrook, en misschien wel -vuur, laat zien! Immers - voor geld is iedereen te koop...

 

"ADO Den Haag wijst bod van FC Groningen van ruim € 2 miljoen op Van Duinen af"

Omroep West schrijft op maandag 1 september 2014 dat ADO Den Haag een bod van FC Groningen van ruim € 2 miljoen heeft afgewezen. De omroep schrijft:

 

"ADO Den Haag heeft een bod van FC Groningen afgewezen, dat ruim 2 miljoen euro voor Mike van Duinen over heeft. De Haagse club wil, zo kort voor het sluiten van de transfermarkt, voor dat bedrag geen zaken doen, omdat een vervanger momenteel niet voorhanden is. Naast Groningen was er nog een club die een dergelijk bod op tafel heeft gelegd. ADO Den Haag wil wel meewerken aan een transfer, maar alleen als er flink veel meer dan 2 miljoen wordt betaald voor Van Duinen. Inmiddels heeft de leiding van de Haagse club met Van Duinen gesproken en heeft toegezegd dat Van Duinen voor dergelijke bedragen in de winterstop wel mag vertrekken, mits de club dan een geschikte opvolger heeft gevonden."

Het contract van de op 6 november 1991 in Den Haag geboren Van Duinen loopt nog tot medio 2016. De centrumspits kan ook op beide flankposities uit de voeten. 

 

Hans Nijland over de zoektocht naar een opvolger voor Filip Kostic: "We hadden een uitgebreide lijst met mogelijke vervangers, maar geen van die opties bleek haalbaar. Voor sommige spelers werd veel te veel gevraagd en anderen die wel betaalbaar waren, wilden niet naar Groningen komen en dan houdt het op."

 

Hans Nijland over mogelijke personele problemen, bij de huidige krappe selectie: "We hebben wel degelijk serieus gepraat over nog een rechtsback na de verkoop van Magnasco, maar denken met Tom Hiariej en Hans Hateboer die positie wel dubbel bezet te hebben. En als er onverhoopt iets met een vleugelspeler gebeurt zouden we ook met twee spitsen kunnen spelen, we hebben spitsen genoeg."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.