Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

71 gasten online

"Johan Larsson dichtbij overgang naar FC Groningen; Elfsborg hoopt op transfer in januari"

Volgens het Zweedse Borås Tidning is Johan Larsson (24), rechtsback en tevens aanvoerder van Elfsborg, dichtbij een overgang naar FC Groningen. Zijn huidige club zou hem graag tot het einde van dit jaar, wanneer de Zweedse competitie is afgelopen, willen behouden, waardoor de overgang pas in de volgende transfer window (januari 2015) zijn beslag krijgt, als het aan de huidige nummer dre van de Allsvenskan ligt.

 

"FC Groningen en Heerenveen volgens zaakwaarnemer nog steeds in de race voor Jahanbakhsh"

Ook rond een andere positie, die van de opvolging van Filip Kostic, blijft het onrustig. Elwin Baas van RTV Noord meldt dat FC Groningen en sc Heerenveen volgens de zaakwaarnemer van Alireza Jahanbakhsh nog steeds in de race zijn voor de aanvaller van N.E.C.

Hans Nijland gaf gisteren nog het volgende aan tegenover Wim Masker van de Groninger Gezinsbode: "We hebben wel degelijk serieus gepraat over nog een rechtsback na de verkoop van Magnasco, maar denken met Tom Hiariej en Hans Hateboer die positie wel dubbel bezet te hebben."

 

Hans Nijland komt vandaag in het Dagblad van het Noorden o.a. over Alireza Jahanbakhsh aan het woord. De algemeen directeur van FC Groningen zegt: "Wij vinden Jahanbakhsh een uitstekende speler, maar hij is ook iemand van buiten de EU en moet daarom een buiten-EU salaris gaan verdienen. In combinatie met het transferbdrag vinden wij dat te veel." Datzelfde geeft hij ook op maandag 1 september 2014 richting RTV Noord aan: "Jahanbakhsh is totaal niet in beeld bij FC Groningen."

 

Gerelateerde artikelen:

 

12-08-2014 FC Groningen nog steeds geïnteresseerd in Johan Larsson, aanvoerder en rechtsback van Elfsborg?

12-08-2013 "FC Groningen volgt Johan Larsson, 23-jarige rechtsback van IF Elfsborg"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.