Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

422 gasten online

Of Johan Larsson van het Zweedse IF Elfsborg vanaf januari het shirt van FC Groningen zal dragen is nu nog niet met zekerheid te zeggen. Feit is dat de veelscorende rechtsback en aanvoerder van Elfsborg, die dit seizoen een formidabel seizoen heeft gedraaid, vandaag in Zweden tot beste verdediger van het jaar is gekroond. Larsson droeg zijn prijs op aan de op 29 oktober jl. overleden Klas Ingesson (46), van 2013 tot zijn overlijden trainer van Elfsborg. Larsson vertelde bij de prijsuitreiking dat de 1,5 jaar waarin Ingesson zijn trainer was veel voor hem heeft betekend.

Volgens Larsson heeft Ingesson hem gemaakt tot de Johan Larsson die hij nu is, hem iets mannelijks heeft gegeven en tot iemand heeft gemaakt die niets zomaar voor lief neemt, zo citeert Expressen hem. Volgens Larsson heeft niet hij maar Ingesson de prijs gewonnen.

Naast realiteitszin beschikt Larsson ook over een gezonde dosis humor. Over het feit dat onderstaand doelpunt van hem (gescoord op 4 april jl. tegen Häcken) niet bij de tien mooiste doelpunten van de afgelopen weekeinde beëindigde Zweedse competitie zat, sprak hij in deze tweet knipogend zijn verbazing uit.

Graag brengen we nog even de formidabele statistieken van Johan Larsson onder de aandacht:

Wij zouden Johan Larsson bijzonder graag in Groningen verwelkomen!

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.