Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

99 gasten online

In een vraaggesprek met het Zweedse Sportal wil Johan Larsson niet reageren op de opmerking van de interviewer, Gustaf Rauer, dat FC Groningen de verdediger in januari wil kopen. Larsson zegt niet te weten waar hij volgend jaar zal spelen. Hij geeft aan dat een omgeving waar hij het naar zijn zin heeft belangrijk voor hem is; ook de trainer speelt in zijn beslissing een rol.

Directeur van IF Elfsborg: "Er is nog niets concreet inzake Johan Larsson"
Ook Stefan Andreasson, de 'klubbdirektör' van Elfsborg, zegt tegenover Expressen dat er met betrekking tot Johan Larsson nog niets concreet is. "Maar we komen met een oplossing die goed is voor alle partijen", zo vult hij aan. Met andere woorden: Larsson zal bij Elfsborg vertrekken; het draait nu om het uitonderhandelen van een voor Elfsborg maximale vergoeding.

In het vraaggesprek met Sportal passeert het afgelopen jaar de revue, een bewogen jaar voor Larsson. Met Elfsborg speelde hij in de groepsfase van de Europa League tegen Red Bull Salzburg, Esbjerg en Standard Luik (uit zes duels werden slechts vier punten gehaald), hij werd tot beste verdediger van Zweden gekozen en onlangs overleed Klas Ingesson, zijn trainer. Waar zijn toekomst ligt? "We zullen zien", is het enige dat hij wil loslaten. 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.