Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

888 gasten online

Aan twee Zweden die met FC Groningen in verband werden gebracht hoeven we vermoedelijk weinig woorden meer vuil te maken, althans niet als het om een mogelijke overgang naar de Trots van het Noorden gaat. Volgens het Israelische One staat Jakob Johansson van IFK Göteborg op het punt om voor het Maccabi Haifa te tekenen; Simon Thern van Malmö FF staat in de warme belangstelling van sc Heerenveen, zoals wij al eerder berichtten.

De Leeuwarder Courant schreef eergisteren al dat de overgang een kwestie van dagen is. Beide middenvelders hebben een per 31 december 2014 aflopend contract.

Met de komst van Simon Tibbling heeft FC Groningen al een Zweedse middenvelder gecontracteerd. Het zou ons niet verbazen als het bij deze ene versterking blijkt, ook al moet de transfer window eigenlijk nog losbarsten. In de zomer is gebleken dat spelers bepaald niet allemaal stonden te trappelen om voor FC Groningen te kiezen. De FC zal zich wel twee keer bedenken wil het de nummer drie of lager van een lijstje contracteren. De club zal o.i. geen risico willen lopen en liever niemand contracteren dan een wellicht prijzige speler die niet zonder reden niet bovenaan het lijstje prijkt en in Groningen mogelijk flopt. 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.