Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

309 gasten online

 
Op zaterdag 3 januari jl. berichtten wij in dit artikel over de vermeende interesse van het Chinese Jiangsu Guoxin-Sainty F.C. in Tjaronn Chery. Technisch manager Peter Jeltema gaf desgevraagd tegenover het Dagblad van het Noorden aan dat zich bij FC Groningen geen Chinese club gemeld had; Chery zelf hield zich op de vlakte. Vandaag schrijft Voetbal International in de papieren editie dat zowel club als speler op de hoogte zijn van de belangstelling van Jiangsu.

Jeltema loog eerder niet toen hij zei dat zich nog geen Chinese club voor Chery had gemeld, zo blijkt nu, maar hij liet ook bepaald niet het achterste van zijn tong zien. Hans Nijland verklaart nl. het volgende tegenover VI: "We zijn benaderd door tussenpersonen en makelaars. Maar ze krijgen van ons steeds een standaardantwoord. Als een club serieus is, moeten ze zich zelf bij ons melden."

De algemeen directeur vervolgt als een doorgewinterde verkoper en onderhandelaar: "Chery is een heel goede voetballer, zelfs één van de beteren van de Eredivisie. Het zal daarom wel tot en met 31 januari onrustig blijven. Maar wij willen Chery heel graag houden. Wij staan op de achtste plaats en we zitten in de kwartfinale van de beker, we spelen dus voor de prijzen. Er is ons dus alles aan gelegen de selectie zo sterk mogelijk te houden."

Volgens VI is Tjaronn Chery op de hoogte van de interesse van Jiangsu. Chery geeft richting VI echter aan zelf liever te wachten op een club uit een grotere Europese competitie.

Gerelateerd artikel:

03-01-2015 "Tjaronn Chery aangeboden bij Chinese Jiangsu Guoxin-Sainty F.C."

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.