Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

107 gasten online

 
Stand van zaken woensdag 14 januari 2015:
Uit alles blijkt dat FC Groningen momenteel druk doende is met het analyseren van de af- en doorlopende contracten. Género Zeefuik is inmiddels verhuurd, en vandaag meldt Sander de Vries, die schrijft voor o.a. de Leeuwarder Courant en AD Sportwereld, dat Henk Bos en Arjen Hagenauw verhuurd mogen worden. Dit werd De Vries in een gesprek met Erwin van de Looi gewaar. Het Dagblad van het Noorden vult aan dat zich voor beiden nog geen club heeft gemeld.

 

FC Groningen verhuurt Arjen Hagenauw en Henk Bos aan FC Emmen
Op zondag 1 februari 2015 meldt FC Groningen op de clubsite dat Henk Bos en Arjen Hagenauw de rest van het seizoen aan FC Emmen zullen worden verhuurd. De Drenten melden op de clubsite blij te zijn met de beide nieuwe aanwinsten: "FC Emmen is verheugd over de toetreding van deze spelers uit de regio waarmee de huidige selectie kwalitatief verbreed wordt."

Op woensdag 14 januari 2015 schreven wij al het volgende:

Het contract van Henk Bos loopt nog tot en met het einde van dit seizoen; in de verbintenis is een eenzijdig door FC Groningen te lichten optie opgenomen op grond waarvan het contract tot medio 2016 verlengd kan worden. Het contract van tweedejaars beloftenspeler Arjen Hagenauw, zoon van verzorger Henk die vandaag aan zijn hart wordt geopereerd, loopt eveneens medio 2015 af; in dit contract zit geen verlengingsoptie.

Edit: Wij gingen ervan uit dat er in de tweejarige verbintenis van Arjen Hagenauw geen optie tot verlenging was opgenomen, aangezien FC Groningen daarvan in dit bericht uit 2013 geen melding maakte. In dit bericht staat echter dat FC Groningen het medio 2015 met één seizoen kan verlengen.

Wij vermoeden dat Arjen Hagenauw komend seizoen niet in aanmerking komt voor een overstap naar de eerste selectie, en dat FC Groningen hem nog deze maand probeert elders onder te brengen.

UPDATE: "FC Groningen en FC Emmen in gesprek over verhuur Henk Bos en Arjen Hagenauw"
RTV Noord meldt op vrijdag 30 januari 2015 dat FC Groningen en FC Emmen met elkaar in gesprek zijn over het mogelijk verhuren van Henk Bos en Arjen Hagenauw.

Technisch manager Peter Jeltema tegenover het medium: "Het is op dit moment niet concreet, maar we zijn inderdaad in gesprek met Emmen om te kijken of een verhuur mogelijk is." De transfer window sluit op maandag 2 februari 2015 tegen middernacht.

"FC Groningen verhuurt Arjen Hagenauw aan FC Emmen"
Nadat op vrijdag 30 januari 2015 al gemeld werd dat FC Groningen en FC Emmen met elkaar in gesprek zijn over het mogelijk verhuren van Henk Bos en Arjen Hagenauw, lijken de ontwikkelingen snel te gaan.

Dit is Roden bericht dat FC Emmen Arjen Hagenauw de rest van het seizoen huurt van FC Groningen. Het bericht staat nog niet op de clubsites van FC Groningen en FC Emmen, dus we houden om die reden nog een slag om de arm.

"Ook Henk Bos wordt aan FC Emmen verhuurd"
Inmiddels is ons ter ore gekomen dat ook Henk Bos met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid tijdelijk naar FC Emmen zal verkassen. Morgen (zaterdag) moeten hierover de laatste formaliteiten geregeld worden.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.