Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

103 gasten online

 
Stand van zaken woensdag 21 januari 2015:
Op zondag 18 januari jl. schreven wij in dit artikel dat Mike van Duinen van ADO Den Haag in het geruchtencircuit in verband werd gebracht met FC Groningen als beoogd opvolger van Michael de Leeuw. Vandaag meldt De Telegraaf dat FC Groningen deze maand daadwerkelijk aan de selectie wil(de) toevoegen. De Hagenezen lijken zich echter als net zo onbetrouwbaar als de Chinese overnamepartij te ontpoppen, want in tegenstelling tot eerder met Van Duinen gemaakte afspraken mag de aanvaller de club niet verlaten. Mike van Duinen is not amused.

VI.nl schrijft dat FC Groningen, dat naar Mike van Duinen had geïnformeerd en had voorgesteld om rond de tafel te gaan zitten, voorlopig is afgehaakt door de starre houding van ADO. Freek Jansen van VI zegt hier dat FC Groningen naar verluidt iets minder dan € 1 miljoen voor Van Duinen over heeft, en dat ADO meer geld wil ontvangen.

 

"Eerste bod op Mike van Duinen ad € 800.000 afgewezen; FC Groningen onderneemt deze week waarschijnlijk nieuwe poging"

Voetbal International schrijft op woensdag 28 januari 2015 in de papieren editie dat FC Groningen nog altijd concreet in de markt is voor Mike van Duinen, die open zou staan voor een vertrek. Het blad schrijft: "De noorderlingen deden vorige week een bod van € 800.000, maar dat werd door ADO direct van de hand gewezen. De kans is groot dat de club deze week opnieuw een poging onderneemt." In hetzelfde blad laat Michael de Leeuw weten ervan uit te gaan dat hij de rest van het seizoen in Groningen voetbalt. De transfer window duurt nog een paar dagen!

Op woensdag 21 januari jl. schreven wij al het volgende:

Algemeen directeur Maarten Fontein van ADO Den Haag heeft Van Duinen laten weten dat hij niet langer te koop is. "ADO wil Van Duinen niet kwijt en zeker niet voor een onacceptabel bedrag’’, aldus Fontein vanuit China. De Telegraaf vervolgt:

Van Duinen, die eerder al een verhuizing naar AZ niet door zag gaan, stelt echter harde afspraken te hebben gemaakt met de clubeigenaren Mark van der Kallen en Paul Beyersbergen. In september en november is hem medewerking aan een transfer toegezegd.  Daarbij is expliciet gezegd dat de overname van de club geen rol zou spelen.

Van Duinen: ,,Begin december is dat nogmaals uitgesproken naar elkaar.’’ Zelfs met een indicatie over de prijs. ,,Afgelopen zaterdag was er opeens een sms van Maarten Fontein dat ik niet te koop ben.  De directeur is direct gewezen op de keiharde afspraken die gemaakt zijn met Van der Kallen en Beyersbergen. Fontein gaf aan dat hij de directeur is en niets te maken heeft met die twee mensen

Van Duinen stond perplex. ,,Ik wist echt niet wat ik hoorde. Het is echt niet zo dat ik kost wat het kost weg wil bij ADO Den Haag, want het is en blijft mijn club. Maar als er afspraken worden gemaakt, moeten die worden nageleefd! Beyersbergen en Van der Kallen erkennen de gemaakte afspraken. Maar zij hebben nu andere dingen aan hun hoofd met het Chinese geld. Ik baal. De afgelopen twee jaar zijn er al zes transfers niet doorgegaan, ik kan er een boek over schrijven.  Ze verschuilen zich achter elkaar en komen er nog mee weg ook.’"

Mike van Duinen zegt van de belangstelling van FC Groningen te weten, maar hij stelt zich professioneel op. Hij heeft aan zijn trainer laten weten dat deze ondanks de zoveelste teleurstelling niets aan hem zal merken. "Dat kan ik hem maar ook de ADO-fans niet aandoen. Ik zal tot de laatste dag van mijn contract alles geven voor ADO Den Haag’’, zo citeert De Telegraaf hem.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.