Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

80 gasten online

 
Volgens 433.moi.is zal de 1,81m lange IJslandse aanvaller Árni Vilhjálmsson de komende drie dagen op proef meetrainen met FC Groningen, en zondag in de Euroborg aanwezig zijn bij de wedstrijd FC Groningen - FC Utrecht. Árni Vilhjálmsson werd op 9 mei 1994 geboren en is IJslands international van het Onder 21-team. Hij speelt als centrumspits bij Breidablik Kopavogur, dat afgelopen seizoen als zevende eindigde in de Úrvalsdeild, de hoogste divisie in IJsland waaraan 22 clubs meedoen.

De site schrijft dat de aanvaller een goed seizoen heeft gedraaid en de ogen van buitenlandse clubs op zich gericht weet. Hij was al op stage bij twee Noorse clubs, Lilleström en Viking, en mag zijn kunsten nu bij FC Groningen vertonen.

Op Soccerway staat hij tussen de verdedigers, maar dat is ten onrechte. Vilhjálmsson speelde afgelopen seizoen 20 wedstrijden en scoorde daarin 10 doelpunten; in 2013 wist hij het net in 21 duels negen keer te vinden. Zijn statistieken:

We nemen aan dat FC Groningen de stage van Árni Vilhjálmsson op de clubsite zal bevestigen zodra één en ander definitief is.

Niet uitgesloten moet worden dat FC Groningen komend seizoen met een volwaardig beloftenelftal gaat spelen, waarin niet meer met SC Cambuur samengewerkt hoeft te worden. Deze geluiden vingen wij maandag bij de Nieuwjaarsbijeenkomst op. In dat geval zal er in elke linie van het huidige beloftenteam (momenteel een tiental) versterking moeten komen. Mogelijk is de IJslandse aanvaller hiervoor een optie.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.