Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

106 gasten online

 
Op zondag 25 januari jl. schreven wij in dit artikel dat FC Groningen volgens het Dagblad van het Noorden aan assistent-trainer Dick Lukkien een meerjarige contractverlenging heeft aangeboden. Vandaag bericht RTV Noord dat Dick Lukkien op een aanbieding voor een driejarig contract zal ingaan, en dus niet de nieuwe hoofdtrainer van FC Emmen zal worden. Lukkien tegenover RTV Noord: "Ik heb absoluut het gevoel dat ik nog niet klaar ben bij de FC. Groningen is een mooie club en daar wil ik me graag verder ontwikkelen.

 

Hans Nijland bevestigt contractverlenging Dick Lukkien
 

Op Twitter heeft Hans Nijland op zondagavond 15 februari 2015 bericht dat Dick Lukkien zijn contract met FC Groningen met drie seizoenen heeft verlengd. De algemeen directeur schrijft: "Assistent-trainer Dick Lukkien heeft zijn contract bij FC Groningen met drie jaar verlengd en daar zijn we blij mee. Hij past bij de club."

Eerder vanavond schreven we al het volgende:

De assistent-trainer, wens contract net als in het geval van Erwin van de Looi, Marcel Groninger, Sierd van der Berg en Casper Goedkoop afloopt, vervolgt tegenover RTV Noord: "Ik heb meerdere goede gesprekken gehad met FC Emmen. Die waren ook zeer positief, maar ik ben een gevoelsmens en mijn gevoel zei uiteindelijk dat ik bij FC Groningen moest blijven."

Volgens RTV Noord heeft Lukkien in zijn contract laten opnemen dat hij tussentijds kan vertrekken voor de functie van hoofdtrainer.

FC Groningen wil ook verder met Erwin van de Looi als hoofdtrainer, en met de overige leden van de technische staf. Inmiddels hebben wij begrepen dat Van de Looi een aanbieding voor een éénjarig contract tegemoet kan zien, en dus niet een verbintenis met dezelfde looptijd als het contract dat Dick Lukkien gaat (of wil) tekenen.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.