Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

113 gasten online

Arnold Kruiswijk nog te duur voor FC Groningen; Heerenveen geïnteresseerd

Volgens RTV Noord heeft FC Groningen onlangs bij de zaakwaarnemer van Arnold Kruiswijk geïnformeerd naar de oud-speler van FC Groningen. De FC wil de 25-jarige verdediger op dit moment echter niet contracteren, omdat het financieel nog geen haalbare kaart is. Dit zou natuurlijk veranderen mocht Andreas Granqvist de Trots van het Noorden na afloop van dit seizoen gaan verlaten. Of Kruiswijk dan nog beschikbaar is voor een terugkeer naar de club waarvoor hij tussen 2002 en 2008 maar liefst 172 wedstrijden speelde is maar zeer de vraag. Roda JC, NAC en nu ook Heerenveen willen de sympathieke Grunneger graag overnemen van het Belgische Anderlecht, waar Arnold momenteel onder contract staat.

 

Arnold Kruiswijk debuteerde voor FC Groningen op 22 september 2002, toen hij als 17-jarig broekie in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht als basisspeler startte, en hij was vanaf dat moment niet meer weg te slaan uit de basis. Hij is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van de FC en had er bij zijn afscheid op 8 mei 2008 al een heel leven als FC-er opzitten, ondanks zijn op dat moment nog altijd jeugdige leeftijd van 23 jaar.

 

FC Groningen heeft komend seizoen mogelijk behoefte aan versterking in het hart van de verdediging, omdat er veel belangstelling zal zijn voor Andreas Granqvist en het maar zeer de vraag is waar de toekomst van Gibril Sankoh en Ondrej Svejdik zal liggen. Van beide spelers loopt het contract binnenkort af. Sankoh heeft een nieuwe aanbieding op zak maar wil nog niet bijtekenen; Svejdik kan niet met een contractvoorstel van FC Groningen schermen, wij nemen aan dat hij onze club gedwongen zal moeten verlaten.

 

Kruiswijk vertrok medio 2008 naar het Belgische Anderlecht maar slaagde er niet in zich daar te bewijzen. Hij werd uitgeleend aan Roda JC waar hij, net als ten tijde van zijn Groninger dienstverband, prima presteert. De club uit Kerkrade wil hem dan ook graag inlijven, net als NAC en Heerenveen. Of Arnold een overstap naar laatstgenoemde club ziet zitten is ons niet bekend. De FC is kennelijk ook geïnteresseerd, maar het ontbreekt de club vooralsnog aan financiële middelen.

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.