Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

50 gasten online

 
De spelerscarrousel lijkt alweer vroegtijdig in werking te worden gezet. Met dank aan FCG Forum kunnen we melden dat FC Groningen één van de clubs is die het vizier gericht hebben op Sander Fischer, de aanvoerder van Excelsior. In het uit de meest recente papieren editie van Voetbal International afkomstige bericht worden naast FC Groningen ook NAC Breda en Willem II genoemd als potentiële nieuwe werkgevers van de 26-jarige, 1,91m lange centrale verdediger, wiens contract aan het einde van dit seizoen afloopt.

 

"Naast FC Groningen ook Rangers FC in Sander Fischer geïnteresseerd"

Lees onderaan het artikel wat de Schotse pers op zondag 5 april 2015 over Sander Fischer te melden heeft.

Op vrijdag 3 april jl. schreven we al het volgende:

Sander Fischer zal Excelsior, de club waar hij sinds januari 2013 speelt, aan het einde van dit seizoen zeker verlaten. Fischer wil profiteren van zijn transfervrije status, zo schrijft VI: "Ik droom ervan bij een grotere club hetzelfde te laten zien als in Kralingen."

Bij Excelsior hoeft niemand bang te zijn dat Fischer de rest van het seizoen laat lopen: Hij vult bovenstaande nl. aan met "Al ben ik daar nog niet mee bezig. Ik wil eerst geschiedenis schrijven met Excelsior. Dat wil zeggen, ons definitief veilig voetballen en die bekerfinale winnen in De Kuip."

Sander Fischer werd op 3 september 1988 in het Zuid-Hollandse Rhoon geboren en speelde in de jeugd van WCR. Via NAC Breda, Cambuur, Emmen en AGOVV belandde hij bij Excelsior. Zijn statistieken, met dank aan Soccernews:

Het lijkt zeer aannemelijk dat Eric Botteghin FC Groningen aan het einde van dit seizoen zal verlaten. Inmiddels traint Gibril Sankoh volop mee met FC Groningen. De vraag is of de voorkeur van FC Groningen uitgaat naar het contracteren van zowel Sankoh als Fischer, of naar één van beide. Met een andere centrale verdediger, Nick Bakker, is FC Groningen in gesprek over verlenging van diens aflopende verbintenis.

 

"Naast FC Groningen ook Rangers FC in Sander Fischer geïnteresseerd"

Scottish Sunday Express meldt op zondag 5 april 2015 dat Rangers FC, het vroegere Glasgow Rangers, in Sander Fischer is geïnteresseerd. De Schotse site noemt ook FC Groningen, Willem II, NAC Breda en het Belgische KV Mechelen als clubs die Fischer graag zouden willen contracteren. Rangers FC staat op dit moment op een derde plaats in de Championship, het op één na hoogste Schotse niveau. Het heeft net als de nummer twee, Hibernian, 26 punten achterstand op kampioen Heart of Midlothian, de club aan wie Género Zeefuik is verhuurd. De Rangers spelen vandaag overigens tegen Hearts.

De sportsite citeert Fischer als volgt: "I’ve made no secret of the fact I would like to step up and play on a bigger stage if the opportunity arises. But at the moment I have just got to concentrate on doing the best I can with Excelsior."

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.