Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

131 gasten online

 
Stand van zaken maandag 13 april 2015:
Op 9 januari jl. schreven wij in dit artikel over de concrete interesse van FC Groningen in Vincent Janssen, de 20-jarige topscorer van Almere City FC. Op vrijdag 3 april 2015 zat FC Groningen in Almere op de tribune om Janssen in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk aan het werk te zien, zie dit artikel, en Janssen wordt inmiddels ook in verband gebracht met PEC Zwolle en Vitesse. Patrick van Diemen, de zaakwaarnemer van de trefzekere spits, komt vandaag in dichtbij.nl aan het woord. Volgens Van Diemen hebben al wel meerdere clubs aangegeven interesse te hebben, maar is er nog geen bod gedaan op Janssen, die in Almere nog toch medio 2016 onder contract staat.

 

"Vincent Janssen naar AZ"


Op donderdag 25 juni 2015 meldt VI.nl dat Vincent Janssen voor AZ zal kiezen, mits de aanvaller van Almere City FC door de medische keuring komt. Volgens Martijn de Groot van Omroep Flevoland had Janssen ook naar sc Heerenveen gekund, maar koos hij uiteindelijk voor AZ. "FC Groningen haakte in een eerder stadium af", aldus De Groot.

Op maandag 13 april 2015 schreven we al het volgende:
Van Diemen legt uit: "De meeste clubs zijn nu aan het inventariseren hoe ze hun selectie voor volgend seizoen willen invullen. Daarbij zijn ze aan het kijken hoeveel budget ze daar voor gaan hebben. In het verleden was dat vaak al eerder duidelijk en werden er zaken gedaan, maar dat is nu nog niet zo. Het duurt allemaal wat langer en komt wat later op gang. In de winterstop was Almere heel duidelijk met dat ze Janssen niet kwijt wilde. Als ze nog wat aan hem willen verdienen dan is deze zomer wel het moment denk ik. Wat hij dan moet kosten is lastig in te schatten. Dat hangt echt van de clubs af. Wat wordt het eerste bod en hoe reageert Almere daar vervolgens op. Janssen zet zich momenteel in ieder geval weer goed op de kaart en dat is wel leuk zo met de nacompetitie in aantocht. Voor hem, maar ook voor Almere. Het zou leuk zijn als er iets moois gaat gebeuren voor Almere."

Almere City FC-directeur Arie van Eijden houdt zich op de vlakte. "We hebben in de winterstop aangegeven dat ze in het voorjaar, tegen het einde van de competitie maar eens terug moesten komen, maar dat hebben ze nog niet gedaan. Ze moeten zich eerst maar eens melden en dan zien we daarna wel weer verder."

Almere City FC won afgelopen weekeinde met 3-2 Vincent Janssen nam de volledige productie van zijn team voor zijn rekening. In de 32 competitiewedstrijden die hij dit seizoen voor Almere heeft gespeeld, wist hij het net 19 keer te vinden.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.