Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

442 gasten online

 
Op 6 februari jl. meldden wij in dit artikel dat Tjaronn Chery volgens het Algemeen Dagblad op de nominatie zou staan om komende zomer naar Feyenoord te vertrekken. Ruim twee maanden later lijkt een overgang naar Rotterdam van de baan te zijn. Mikos Gouka, sportverslaggever van AD Sportwereld en Feyenoord-watcher, schrijft vandaag nl. dat Tjaronn Chery bij Feyenoord niet meer in beeld is. "Fred Rutten wilde hem halen, maar Martin van Geel niet", aldus Gouka.

Tjaronn Chery ligt nog tot medio 2016 vast in Groningen. De Trots van het Noorden bezit een eenzijdige optie om de verbintenis van de bijna wekelijks uitblinkende middenvelder te verlengen tot medio 2017. Dat Chery komend seizoen echter opnieuw het shirt van FC Groningen zal dragen lijkt onwaarschijnlijk. Recent werd hij met Galatasaray in verband gebracht.

Tjaronn Chery scoorde dit seizoen in competitieverband 13 doelpunten, en was tevens goed voor vijf assists. In beide klassementen staat hij tweede. Michael de Leeuw scoorde 14 keer; Jarchinio Antonia verzorgde al zeven assists.

Wat ons betreft bewijst Chery a.s. zondag het ongelijk van Van Geel.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.