Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

166 gasten online

 
Diverse bronnen rond Feyenoord, waaronder Varkenoord Watch, melden dat FC Groningen en N.E.C. geïnteresseerd zijn in Robbert de Vos, een 18-jarige middenvelder van Feyenoord A1. Aanvullend kunnen wij melden dat we vernomen hebben dat FC Groningen vanmiddag om 16 uur in de Euroborg een gesprek met Robbert zal voeren, waaruit we opmaken dat de Groningse belangstelling serieus is. De Vos is een hardwerkende allround middenvelder die bij voorkeur op tien speelt, maar ook in een verdedigender rol uit de voeten kan. Hij werd op 26 mei 1996 geboren en is afkomstig uit Spijkenisse. Sinds medio 2009 speelt hij in de jeugdopleiding van Feyenoord.

Robbert de Vos kreeg onlangs ook een aanbieding van Feyenoord voor een éénjarige verbintenis, aldus Feyenoordpings. Hij zou komend seizoen kunnen blijven meetrainen met Feyenoord A1 en wedstrijden spelen met Jong Feyenoord, om op die manier aan te kunnen tonen dat er een toekomst voor hem ligt bij Feyenoord 1. Hij wordt ook gevolgd door clubs uit de Jupiler League, aldus de Feyenoord-fansite.

In 2013 voerde SMART TV Spijkenisse een interview met de toen 17-jarige Robbert de Vos:

In 2014 liet hij tegenover zijn zaakwaarnemer, Forza, het volgende weten: "Ik ga er alles aan doen om binnen drie jaar in de Eredivisie te staan en het liefst in De Kuip. Het maakt niet uit via welke weg maar ik zal en moet het halen!"

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.