Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

139 gasten online

 
Vandaag meldt Feyenoordpings, dat zich op een bericht van Varkenoord Watch beroept, dat FC Groningen belangstelling heeft voor de 19-jarige Oussama Idrissi, een aanvaller van Feyenoord A1. Idrissi kan op beide flanken uit de voeten en ook als centrumaanvaller spelen, en wordt als een groot talent beschouwd. Hij is één van de vier jeugdspelers van Feyenoord A1 die een éénjarig contract in Rotterdam kunnen tekenen. In die periode kunnen ze met A1 mee blijven trainen en wedstrijden spelen voor Jong Feyenoord. In dat ene jaar mogen ze bewijzen om aan te tonen dat ze in de toekomst van meerwaarde voor het eerste elftal van Feyenoord zijn.

Robbert de Vos is een andere speler van dit kwartet. In hem is FC Groningen concreet geïnteresseerd. Een eerste gesprek vond gisteren in de Euroborg plaats, zie ons artikel van donderdag 23 april jl.

Oussama Idrissi werd op 26 februari 1996 geboren en speelt sinds medio 2011 in de jeugdopleiding van Feyenoord. Daarvoor was hij bij Halsteren en NAC Breda te bewonderen. We denken dat hij net als Robbert de Vos in aanmerking komt voor een plekje in het elftal van Jong FC Groningen, dat komend seizoen een volwaardig team zal zijn.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.