Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

155 gasten online

 
Hij heeft nog een contract tot medio 2016 met een eenzijdig door de club te lichten optie tot medio 2017, maar van FC Groningen mag Dino Islamovic uitzien naar een andere club. Dit meldt het Dagblad van het Noorden, dat technisch manager Peter Jeltema als volgt citeert: "Wij zullen hem geen strobreed in de weg leggen als hij naar een andere club kan." FC Groningen neemt afscheid van Arjen Hagenauw; komend seizoen zullen Nick Bakker, Henk Bos en doelman Stefan van der Lei deel uitmaken van Jong FC Groningen, aldus de krant.

Eerder was al bekend dat FC Groningen de opties in de aflopende contracten van Henk Bos, Arjen Hagenauw en Stefan van der Lei niet wenste te lichten, en met het drietal in gesprek wilde gaan over nieuwe, soberder verbintenissen. Ook met Nick Bakker, die een aflopend contract zonder optie heeft, wilde de club in gesprek gaan. De gesprekken hebben ertoe geleid dat van genoemd viertal Arjen Hagenauw de club zal verlaten, afgaande op de berichtgeving van het Dagblad van het Noorden.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.