Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

126 gasten online

 
Op 23 april jl. berichtten wij in dit artikel over de concrete belangstelling van FC Groningen voor Robbert de Vos van Feyenoord A1. Vandaag meldt Feyenoordpings dat de middenvelder, die volgende week 19 jaar wordt, definitief niet ingaat op de aanbieding van de Rotterdammers en, in navolging van zijn ploeggenoot Oussama Idrissi, voor FC Groningen kiest. De Vos zal bij FC Groningen een éénjarig contract tekenen, met een optie voor nog een jaar, aldus Feyenoordpings. Beiden zullen voor Jong FC Groningen uitkomen.

Robbert de Vos, Oussama Idrissi en nog twee spelers hadden komend seizoen hun wedstrijden met Jong Feyenoord mogen spelen, maar hadden met Feyenoord A1 moeten blijven meetrainen. De Vos en Idrissi zullen voor Jong FC Groningen spelen, maar regelmatig met het eerste elftal van de Trots van het Noorden kunnen meetrainen. Dit gaf de doorslag voor hun keuze voor FC Groningen.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.