Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

155 gasten online

 
Helemaal zeker is de opzienbarende deal nog niet, maar als ook de laatste plooien gladgestreken worden zal Richairo Zivkovic komend seizoen op huurbasis in de Euroborg te bewonderen zijn. Het gerucht circuleerde al enige tijd, maar vanavond is ons ter ore gekomen dat de tijdelijke deal voor een groot gedeelte rond is. Zivkovic, die a.s. zaterdag om 14:30 uur in Foxhol de aftrap zal verrichten voor de oefenwedstrijd tussen FVV en FC Groningen, speelde tussen 2012 en 2014 veertig officiële duels voor FC Groningen, waarin hij elf maal scoorde.

Ook VI.nl maakt inmiddels melding van de gesprekken tussen FC Groningen en ajax over de verhuur van Richairo Zivkovic.

 

Marc Overmars: "Wij zijn in gesprek over verhuur van Richairo Zivkovic aan FC Groningen"

Lees onderaan het artikel meer over de laatste stand van zaken.

Op woensdagavond 20 mei jl.schreven wij al het volgende:

Hij verkaste naar Amsterdam, en ruilde het scoren van doelpunten in voor het vergaren van een imposante verzameling waarschuwingen.

Mocht Richairo Zivkovic de selectie van Erwin van de Looi komend seizoen daadwerkelijk gaan versterken, dan kon dit wel eens vervelende consequenties voor Danny Hoesen hebben, zeker als Michael de Leeuw voor de Trots van het Noorden behouden blijft. Om over Género Zeefuik, die de afgelopen dagen met de eerste elftalspelers van de FC in Barcelona was, nog maar te zwijgen.

Wordt ongetwijfeld snel vervolgd!

Peter Jeltema tegenover DvhN: "Wij hebben niet met ajax over Zivkovic gesproken"; VI: "FC Groningen heeft met management van Zivkovic gesproken"

Peter Jeltema lijkt in Henk Veldmate een goede leermeester gehad te hebben als het gaat om het proberen om de hete brei heen te draaien. Jeltema ontkent op donderdag 21 mei 2015 tegenover het Dagblad van het Noorden dat FC Groningen met ajax over Richairo Zivkovic heeft gesproken. "Zivkovic is een optie die bij ons is langsgekomen. Of wij met Ajax over Zivkovic hebben gesproken? Nee, en het liefst huren wij ook geen spelers, want daar krijg je later niks voor terug", aldus de technisch manager. Het artikel van het DvhN kopt overigens veelzeggend met 'Zivkovic in beeld bij FC Groningen'.

Marco Timmer van Voetbal International heeft echter aangegeven dat FC Groningen wél met het management van Richairo Zivkovic heeft geschakeld.

Sander de Vries van het Algemeen Dagblad zegt dat ajax en FC Groningen volgens de Amsterdamse club wel degelijk in gesprek zijn. De Vries: "Jeltema wilde daar niets over zeggen."

 

Marc Overmars: "Wij zijn in gesprek over verhuur van Richairo Zivkovic aan FC Groningen"

De in hoofdstedelijke kringen goed ingevoerde Telegraaf heeft Marc Overmars, directeur voetbalzaken van ajax, gesproken. De krant schrijft op vrijdag 22 mei 2015 het volgende:

FC Groningen heeft de beste papieren om Richairo Zivkovic (18) van ajax te huren. „We zijn daarover in gesprek”, bevestigt directeur voetbalzaken Marc Overmars desgevraagd.

De Amsterdammers willen het nieuwe seizoen in met Arek Milik en een nog aan te trekken andere spits. Voor de ontwikkeling van Zivkovic wordt het beter geacht elders speelminuten op te doen.Een voordeel voor ajax is dat hij in de Euroborg ook Europese ervaring zal opdoen.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.