Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

58 gasten online

 
Tjaronn Chery en zijn zaakwaarnemer zijn vandaag op Schiphol gespot, alwaar beiden op een inkomende vlucht uit Italië zouden wachten, aldus Brigata Groninga. Dit bericht sluit aan bij de melding van het Italiaanse AreaNapoli, dat gisteren meldde dat Chery meerdere malen door Napoli zou zijn bekeken. Uit het bericht maken we overigens op dat met name de zaakwaarnemer van Chery zelf de drijvende kracht achter een mogelijke transfer naar Italië is. Gesproken wordt over een transferbedrag van € 3,5 miljoen.

 

"Tjaronn Chery legt belangstelling van club uit Midden-Oosten naast zich neer"


Lees onderaan het artikel over de laatste ontwikkelingen rond Tjaronn Chery.

Eerder vandaag schreven we al het volgende:

Vandaag staat de laatste competitieronde in de Serie A op het programma. Napoli zal als vierde of vijfde eindigen en komend seizoen net als FC Groningen in de groepsfase van de Europa League te bewonderen zijn.

FC Groningen laat aan RTV Noord weten dat er op dit moment geen concrete interesse is in Chery en dat er met Napoli geen contact is geweest. Mochten deze woorden uit de mond van technisch manager Peter Jeltema komen, dan zijn deze uitlatingen voor velerlei uitleg vatbaar.

 

"Tjaronn Chery legt belangstelling van club uit Midden-Oosten naast zich neer"

Afgelopen zomer legde Al-Ahli SC uit Saoedi-Arabië serieuze belangstelling voor Tjaronn Chery aan de dag. De transfer ketste af, aangezien de Arabieren richting FC Groningen onvoldoende financiële zekerheden konden bieden (overigens ook de reden waarom de op handen staande transfer van Tim Matavz naar Napoli in 2011 zóveel vertraging opliep dat Matavz (lees: zijn moeder) de stekker uit de onderhandelingen trok.)

Vandaag laat Hans Nijland tegenover RTV Noord weten dat er vanuit het Midden-Oosten opnieuw belangstelling voor Chery is. Nijland: "Vorige week heeft een club uit het Midden-Oosten zich concreet bij ons gemeld om Tjaronn Chery over te nemen. Chery heeft nu aangegeven hier niet op in te willen gaan. Hij hoopt op een betere competitie en dat is logisch."

De algemeen directeur van FC Groningen over de vermeende interesse van Napoli in Chery: "Die club heeft zich heel zeker niet gemeld voor Chery. Ik zou het overigens niet raar vinden als ze dat wel gingen doen. Nee hoor. Er speelt op dit moment helemaal niets concreets rondom Chery. Natuurlijk worden we gebeld door makelaars, maar dat is allemaal niet concreet."

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.