Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

147 gasten online

 
Bijna dagelijks kunnen we melding maken van clubs die in de running zouden zijn om Tjaronn Chery te contracteren. Vandaag bericht de Turkse pers (1, 2) over de belangstelling van Trabzonspor in de uitblinker van FC Groningen. Gesprekken zouden al gaande zijn - in de opportunistische geruchtenstroom geen ongebruikelijke, maar ook zelden een betrouwbare formulering.

Trabzonspor eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Turkse competitie, en plaatste zich hierdoor voor de tweede voorronde van de Europa League. Die tweede voorronde wordt op 16 en 23 juli 2015 gespeeld; de deadline voor het aanleveren van de spelerslijst aan de UEFA is hiervoor op 11 juli 2015 gesteld. Mocht Trabzonspor daadwerkelijk in Chery geïnteresseerd zijn, en hem al bij de start van het Europese avontuur willen opstellen, dan zal Tjaronns handtekening uiterlijk 11 juli a.s. onder een contract moeten staan.

Eerder berichtten we ook al over de belangstelling van Galatasaray in Tjaronn Chery, zie ons artikel van 15 april 2015. Galatasaray werd vorig seizoen Turks kampioen en zal dus in de Champions League te bewonderen zijn. Galatasaray zou zich gesteund weten door een positieve referentie van Wesley Sneijder. Nadien hebben we echter niets meer vernomen over de interesse van Galatasaray in Chery.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.