Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

131 gasten online

 
Stand van zaken woensdag 17 juni 2015:
Op 20 mei jl. berichtten wij in dit artikel over de vermoedelijke terugkeer (op huurbasis) van Richairo Zivkovic naar FC Groningen. Gaf technisch manager Peter Jeltema vorige maand tegenover het Dagblad van het Noorden in dit kader nog aan dat FC Groningen bij voorkeur geen spelers wil huren ("Het liefst huren wij geen spelers, want daar krijg je later niks voor terug"), vandaag zijn de geluiden uit zijn mond heel anders.

Jeltema in gesprek met Voetbal International: "Richairo wil wel graag een jaartje worden verhuurd aan FC Groningen. En als Michael inderdaad vertrekt, is hij een goede kandidaat."Richairo Zivkovic wil niet wachten op FC Groningen en praat met Willem II; ook Roda JC wil Zivkovic"


RTV Noord bericht op vrijdag 19 juni 2015 dat Richairo Zivkovic graag binnen een aantal weken wil weten waar zijn nabije toekomst ligt. Hij wil niet tot aan het einde van de transferperiode in onzekerheid zitten. Manager technische zaken Peter Jeltema hierover: "Wij begrijpen dat Richairo snel duidelijkheid wil hebben en dat is zijn goed recht. Maar wij willen niet een speler halen, terwijl het niet zeker is of een van onze eigen spelers gaat vertrekken deze zomer." Inmiddels heeft Richairo Zivkovic vandaag een oriënterend gesprek gehad met de trainer van Willem II, Jurgen Streppel. RTV Noord schrijft dat het een 'zeer goed gesprek' waarin al snel duidelijk werd dat Willem II Zivkovic dolgraag wil verwelkomen.

RTV Noord sluit als volgt af: Naar verluidt heeft ook Roda JC zich in de strijd om Zivkovic gemengd. Volgens het kamp Zivkovic is de deur met FC Groningen nog niet volledig dichtgeslagen, maar staat hij inmiddels op een kier.

Op woensdag 17 juni jl. schreven we al het volgende:

Volgens Jeltema speelt er momenteel weinig concreets rond spelers van FC Groningen: "Op dit moment is het rustig en we merken ook dat de zes Europa League-wedstrijden die we gaan spelen erg leeft bij onze voetballers; ook bij degenen die wellicht aan een vertrek denken. Ze hebben samen die beker gewonnen en hebben een enorme drive om nu ook samen het Europese avontuur tegemoet te gaan."

"FC Groningen ziet af van huren van Richairo Zivkovic"
De berichtgeving van Voetbal International inzake Richairo Zivkovic werd er op vrijdag 19 juni 2015 niet duidelijker op. Konden we woensdag in de papieren editie van het blad nog lezen dat Zivkovic volgens Peter Jeltema een goede kandidaat zou zijn mocht Michael de Leeuw vertrekken, vandaag meldt datzelfde VI dat FC Groningen eerder deze week - dus ongeveer gelijktijdig met de publicatie in het tijdschrift - heeft laten weten af te zien van het huren van Zivkovic. Volgens VI is Zivkovic nu in gesprek met Willem II.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.