Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

124 gasten online

 
Het Uruguayaanse República bericht dat FC Groningen en PSV in de 20-jarige, 1,88m lange Uruguayaanse aanvallende middenvelder Gastón Pereiro geïnteresseerd zijn. Pereiro speelt bij Club Nacional de Football uit Montevideo, de club waar FC Groningen in 2006 Luis Suarez wegplukte. We moeten niet te vroeg juichen: PSV lijkt volgens Tenfield en Ovación de grootste kans op het contracteren van Pereiro te hebben. Het Eindhovens Dagblad bevestigt de interesse van PSV, maar voegt toe: "Berichten in Uruguayaanse media dat PSV al forse biedingen heeft gedaan, worden vanuit Eindhoven tegengesproken."

 

Marcel Brands: "Gaston Pereiro waarschijnlijk niet haalbaar voor PSV"

Op dinsdag 23 juni 2015 meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad dat PSV zich inmiddels bij Club Nacional en de zaakwaarnemer van Gaston Pereiro heeft gemeld met als doel het kopen van Pereiro. Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat FC Groningen Pereiro alsnog weet binnen te hengelen. Op woensdagochtend 24 juni 2015 schrijft VI.nl echter al dat Pereiro voor PSV waarschijnlijk onhaalbaar is. Technisch manager Marcel Brands: "Hij staat bij ons op een lijst, maar is waarschijnlijk niet haalbaar."

Op maandag 22 juni jl. schreven we al het volgende:

República schrijft dat Nacional wil bezuinigen en van negen spelers afscheid wil nemen om de maandlasten te drukken. De club zou drie spelers willen behouden, waaronder de inmiddels 30-jarige spits Sebastián Fernández. Deze Fernández kennen we nog. Op 12 juni 2008 werd Garcia aan de selectie van FC Groningen toegevoegd, nadat een transfer van Sebastián Fernández op het laatste moment wegens knieletsel afgeketst was.

Gastón Rodrigo Pereiro López, zoals hij voluit heet, werd op 11 juni 1995 in Montevideo geboren en was onlangs in Nieuw-Zeeland actief op het WK Onder 20. Hij speelde al in de jeugd bij Nacional, waar hij in 2013 een profcontract tekende.

Gaston Pereiro wordt ook aan Juventus en Porto gelinkt
Ovación meldt dat PSV € 7 miljoen voor 80% van de eigendomsrechten van Pereiro zou hebben geboden, fors meer dan Juventus dat € 3 miljoen voor 50% van de eigendomsrechten over zou hebben. De opportunistische Uruguayaanse media kennende hoeven we aan deze cijfers weinig waarde te hebben. Mogelijk geldt dit ook voor de melding van Ernesto Faría van La Oral Deportiva, die meldt dat de toekomst van Gaston Pereiro bij het Portugese Porto zou liggen.

Bewegende beelden van Gaston Pereiro, die op alle aanvallende posities op het middenveld uit de voeten kan:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.