Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

121 gasten online

 
Volgens Fardau Wagenaar, volger van FC Twente en Heracles Almelo bij Tubantia, zet Bryan Linssen zijn carrière voort bij FC Groningen; ook Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden meldt dit. Wagenaar schrijft: "Clubs zijn akkoord, speler praat zelf nog met Groningen. Maar dat kan niet meer mis gaan." (1, 2) FC Groningen was in augustus 2014 ook al in de running voor Linssen, als opvolger van Filip Kostic. Henk Veldmate verklaarde toen: "Het klopt dat wij voor het weekend geïnformeerd hebben naar Linssen. Wij hebben niet aan de onderhandelingstafel gezeten, alleen geïnformeerd. Ik wil niet in detail treden waarom wij hem niet gaan kopen", zie ons artikel van 17 augustus 2014."Bryan Linssen verwacht woensdag op trainingsveld FC Groningen te staan"

Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden meldt op maandagavond 29 juni 2015 dat Bryan Linssen denkt woensdag op het trainingsveld van FC Groningen te staan. Linssen verwacht dat hij en de FC eruit zullen komen, zo heeft de aanvaller aan Mennega laten weten.

Interview RTV Oost met Bryan Linssen
Compilatie Bryan Linssen seizoen 2014-2015

De reden van het in 2014 niet doorgaan van de transfer was uiteraard een financiële: Heracles vroeg een enorm bedrag voor de 24-jarige buitenspeler, wiens contract nog tot medio 2016 loopt.

Op de website van Tubantia wordt het bericht nader toegelicht:

Heracles en FC Groningen hebben een akkoord bereikt over een transfer van Bryan Linssen. De houder van de KNVB beker toonde vorig jaar ook al interesse in de buitenspeler van de Almeloërs. Linssen moet nog wel tot een persoonlijk akkoord komen met Groningen.

Linssen tekende in de zomer van 2013 bij Heracles. De Limburger werd overgenomen van VVV-Venlo. Linssen kwam tot 64 optredens in de Almelose hoofdmacht. Daarin maakte hij 21 doelpunten.

Linssen stond ook in de belangstelling van AZ, waar hij werd gezien als potentiële opvolger van voormalig FC Twente-speler Steven Berghuis. FC Groningen lijkt de Noord-Hollanders echter af te troeven.

Statistieken van de op 8 oktober 1990 in het Limburgse Neeritter geboren Linssen, met dank aan Soccerway:

VI.nl: "Heracles-directeur Nico-Jan Hoogma bevestigt aan VI dat er een akkoord is met FC Groningen over Bryan Linssen"

Bryan Linssen trainde vandaag al niet meer mee met Heracles (bron: Ferry de Goeijen). De Goeijen vulde aan dat de transfer van Linssen naar FC Groningen nog niet definitief is: de aanvaller moet, zoals Tubantia ook al meldde, nog tot een persoonlijk akkoord komen met de FC. Linssen gaf wel aan dat het gesprek met trainer Erwin van de Looi positief was verlopen (bron).

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.