Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

127 gasten online

 
In de papieren editie van Voetbal International kunnen we vandaag lezen dat FC Groningen één van de in Deniz Türüc van Go Ahead Eagles geïnteresseerde clubs is. Ook FC Utrecht, sc Heerenveen, N.E.C. (dat zich al bij Türücs zaakwaarnemer heeft gemeld), Duitse en Turkse clubs hebben de 22-jarige middenvelder volgens VI op een lijstje staan. Volgens VI zijn er al zelfs al gesprekken met clubs uit Duitsland, en Turkse clubs zouden een bod voorbereiden. Het blad schrijft dat voor een aantal clubs uit de Eredivisie geldt dat ze eerst spelers moeten verkopen voordat de selectie versterkt kan worden, en dit geldt in principe ook voor FC Groningen. 'In principe', want Wim Masker schrijft in de Gezinsbode dat er los van het vertrek van Chery, mogelijk nog een vleugelaanvaller en een spits wordt aangetrokken.

Masker over de mogelijk nieuw aan te trekken vleugelaanvaller: "Dat zal er eentje zijn uit de categorie jong en veelbelovend. En mogelijk heeft de club dat talent in de persoon van de van Feyenoord overgenomen Ossama Idrissi al in huis."

Ook de aanval kan volgens Masker wellicht versterkt worden zonder dat dit gekoppeld is aan een transfer van een andere speler: "Michael de Leeuw en Danny Hoesen zijn de 2 spitsen. Mogelijk komt er nog een jong talent bij. Alleen bij een transfer van De Leeuw gaat FC Groningen de markt op voor een ’eerste’ spits."

Over de opvolging van Tjaronn Chery schrijft Masker het volgende: "Bij een vertrek van vormgever Chery wordt Albert Rusnák de nieuwe nummer 10. FC Groningen wil daarnaast graag nog een jonge, maar desondanks voldoende ervaren concurrent aantrekken."

Deniz Türüc werd op 29 januari 1993 in Enschede geboren en beschikt over de zowel de Nederlandse als de Turkse nationaliteit. Hij speelde in de jeugd bij Enschedese Boys, FC Twente en De Graafschap, en tekende medio 2012 een profcontract bij Go Ahead Eagles, alwaar de middenvelder nog tot medio 2016 vastligt. In Deventer was hij de opvolger van de naar Beerschot vertrokken Joey Suk.

Interview RTV Oost met Deniz Türüc na degradatie Go Ahead Eagles, mei 2015

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.